fbpx
Pretul acestui monitor portabil al Dell

Pretul acestui monitor portabil al Dell

Dell lanseaza un monitor portabil de 14 inci. Cantareste sub un kilogram, functioneaza exclusiv pe energia de la PC, laptop sau desktop, iar luminozitatea maxima a ecranului e de 300 nits. S-a dezvaluit si la ce pret se va vinde acest produs al companiei Dell din SUA.

Compania Dell din Statele Unite a anuntat recent un monitor nou, C1422H de 14 inci. In general, oamenii nu mai cumpara ecrane de 14 inci in ziua de azi, pentru ca exista ecrane ieftine si de 27 de inci.

CITESTE SI:  Pentru ce anume a fost acuzat un angajat Zoom din China

Dar nu clientii din urma sunt vizati de compania Dell din Statele Unite cu acest nou ecran. In schimb, acel ecran de 14 inci e unul portabil. Deci daca ti-ar folosi un monitor portabil, acest ecran secundar al companiei din Statele Unite poate fi util. La un pret de 350 de dolari, nu e chiar ieftin.

Integreaza un ecran Full HD IPS cu raport de aspect 16:9 si include un suport fizic care iti permite sa ajustezi pozitia monitorului portabil. Se conecteaza la un PC, laptop sau desktop, prin USB-C.

CITESTE SI:  Lucruri interesante despre cinematografia japoneza

Asta inseamna ca acest monitor al companiei Dell din Statele Unite va functiona cu energia de la PC, datorita conectivitatii USB-C. In plus, nu foloseste cabluri precum cele HDMI.

Luminozitatea maxima a monitorului portabil al companiei americane Dell e de 300 nits si cantareste sub 1 kilogram. Avand in vedere dimensiunea si faptul ca cantareste sub 1 kilogram, poti transporta acest ecran secundar intr-o geanta impreuna cu laptopul.

CITESTE SI:  Sesiune Q&A 61 - Parere despre Elon Musk

Deci daca te gandeai ca ti-ar fi util un ecran secundar in timp ce te afli in miscare, acest monitor portabil al companiei din Statele Unite ar putea fi potrivit. Ce parere ai despre acest ecran secundar de 14 inci al companiei Dell din Statele Unite? Si ce crezi despre pretul si specificatiile sale?