fbpx
Pretul acestui monitor Dell curbat si ultrawide

Pretul acestui monitor Dell curbat si ultrawide

Compania Dell din Statele Unite a dezvaluit un nou monitor in gama sa. Este de tip ultrawide si curbat si integreaza o multime de caracteristici si porturi. De asemenea, are rezolutie 5K si o diagonala de 40 de inci. Insa din pacate ecranul Dell e de doar 60Hz, unii gameri putand considera ca e insuficient. S-a dezvaluit si pretul.

Monitoarele au diferite forme si dimensiuni, dar in ziua de azi monitoarele ultrawide si curbate devin mai populare. Daca esti in cautarea unui monitor curbat similar, atunci s-ar putea sa fii interesat de faptul ca compania Dell din Statele Unite a anuntat cel mai recent monitor ultrawide curbat din gama sa – are o diagonala de 40 de inci.

CITESTE SI:  Cum ar putea aparea Chromebook-urile pentru jocuri

Datorita naturii sale ultrawide, acest ecran Dell va avea o rezolutie un pic mai inalta decat 4K. Rezolutia sa este de 5120 x 2160 pixeli, ceea ce inseamna ca va oferi cu 33% mai mult spatiu pe ecran decat un ecran 4K 16:9 obisnuit. Monitorul ultrawide curbat are un timp de raspuns de 5ms.

CITESTE SI:  Ce smartphone cu 10GB de RAM ar putea fi aproape de lansare

Iar ecranul e de 60Hz, suficient pentru majoritatea utilizarilor, dar care ar putea fi considerat lent de catre gameri. De asemenea, compania Dell din Statele Unite se mandreste cu diverse caracteristici si cu o multime de optiuni de conectivitate.

Optiunile de conectivitate includ porturile HDMI standard, un DisplayPort, Thunderbolt 3 care ofera incarcare de 90W pentru dispozitive precum laptopurile, USB-C si o multime de porturi USB.

CITESTE SI:  Cum ar putea deveni castile AirPods ale Apple capabile sa monitorizeze sanatatea purtatorului

Acestea fiind spuse, avand in vedere dimensiunea si caracteristicile sale, nu va fi ieftin. Ecranul ultrawide curbat de 40 de inci al companiei Dell din SUA va fi disponibil pentru cumparare pe 28 ianuarie si va avea un pret de 2100 de dolari.

Ce parere ai despre noul monitor curbat ultrawide al companiei Dell din SUA? Ce crezi despre pretul cu care se va vinde acesta pe 28 ianuarie?