fbpx

Ce serviciu de muzica tert se lanseaza ca aplicatie pe smartwatch-urile Apple Watch

Ce serviciu de muzica tert se lanseaza ca aplicatie pe smartwatch-urile Apple Watch

O noua stire releva faptul ca un anumit serviciu de muzica se lanseaza drept aplicatie pentru smartwatch-urile Apple Watch ale companiei din Cupertino, Statele Unite. Pentru a folosi aplicatia, aceste smartwatch-uri vor trebui sa aiba o conexiune, WiFi sau o conexiune celulara.

Din pacate, Apple Watch se bazeaza de obicei pe utilizatori pentru a asocia acest smartwatch la un iPhone. Varianta celulara a lui Apple Watch isi reduce dependenta de iPhone, dar, cand vine vorba despre aplicatiile terte, lucrurile sunt mixte, deoarece revine dezvoltatorului decizia de a alege daca sa creeze sau nu o aplicatie independenta pentru Apple Watch.

CITESTE SI:  De ce TikTok nu e ingrijorata de interdictia din SUA

Din fericire pentru utilizatorii Spotify, daca preferi sa nu-ti duci iPhone-ul cu tine, vei fi incantat de faptul ca serviciul de muzica Spotify a lansat intre timp o aplicatie independenta pentru acest smartwatch.

Asta inseamna ca utilizatorii vor putea asculta muzica de pe serviciul Spotify prin intermediul smartwatch-ului Apple Watch la casti, daca utilizatorul are un fel de conexiune, cum ar fi WiFi sau date celulare.

CITESTE SI:  VIDEO: LG G4 este impuscat intr-un nou test de tortura

Potrivit celor de la serviciul Spotify, acestia au lansat recent acest update pentru utilizatorii aplicatiei. Asa ca, daca update-ul nu ti-a aparut inca, nu te ingrijora, va ajunge pana la urma.

De fapt, serviciul de muzica Spotify a inceput sa testeze aceasta functie mai devreme in acest an si se pare ca testul a fost definitivat, iar noua functie se lanseaza utilizatorilor chiar in aceste momente.

CITESTE SI:  Cum s-au folosit niste hackeri rusi de un accident aviatic

Asadar, daca poti aprecia capacitatea de a asculta prin streaming muzica de pe serviciul Spotify pe smartwatch-ul Apple Watch fara a te baza pe iPhone, atunci trebuie sa ai in vedere noua aplicatie Spotify. Ce parere ai despre acest lucru? Crezi ca utilizatorii serviciului de muzica Spotify vor fi dispusi sa asculte muzica de la acest smartwatch?