fbpx

Cum e smart TV-ul Samsung cu margini zero

Cum e smart TV-ul Samsung cu margini zero

Samsung Electronics va prezenta smart TV-ul sau premium si cu margini zero la evenimentul CES 2020 care va avea loc la inceputul anului viitor. Mai multe surse spun ca compania Samsung din Coreea de Sud va produce in serie acest dispozitiv foarte curand. Acest lucru e un indicator important ca e vorba mai mult decat despre o tehnologie superficiala si experimentala.

In fiecare an, companiile incearca sa reduca cat mai mult din marginile smart TV-urilor lor. Inca exista margini, dar aceste margini au devenit atat de subtiri incat sunt aproape imperceptibile.

CITESTE SI:  Samsung ar putea lansa anul viitor un smartphone Tizen cu specificatii de varf

Cu toate acestea, la CES 2020, Samsung ar putea perturba industria. Se zvoneste ca compania va lansa un smart TV cu margini zero. Stirea de la The Elec sustine ca acesta este mai mult decat doar un prototip.

Companiile arata de obicei tehnologie experimentala la CES, dar daca noua stirea e adevarata, Samsung va incepe productia dispozitivului  in februarie, ceea ce inseamna ca e mai mult decat un prototip experimental, ci ceva ce clientii vor putea cumpara.

CITESTE SI:  Cu ce s-ar putea ocupa Nintendo in viitor, daca va renunta la consolele de jocuri

Din pacate, daca sperai ca smart TV-ul va veni intr-o gama variata, afla ca s-ar putea sa nu fie asa. Se pare ca Samsung va lansa acest TV de la dimensiunea de 65 de inci in sus.

Asa ca, daca doreai unul de dimensiuni mai reduse, ai putea fi dezamagit. Faptul ca smart TV-ul va fi disponibil in dimensiuni mari inseamna ca nu va fi ieftin.

CITESTE SI:  De ce TV-ul Sero al Samsung nu e pentru toata lumea

Va fi foarte interesant de vazut cum va arata ecranul dispozitivului Samsung. Desi in prezent ecranul e doar pentru televizoare inteligente, nu am fi surprinsi daca aceasta tehnologie va ajunge si pe smartphone-uri in viitor.

Producatori de smartphone-uri precum Samsung au incercat sa reduca cat de mult se poate marginile ecranului. Dar, la fel ca la smart TV-uri, marginile inca exista, dar sunt mult mai subtiri.