fbpx

Cum e jocul Minecraft Earth bazat pe AR

Cum e jocul Minecraft Earth bazat pe AR

Jocul mobil Minecraft Earth bazat pe AR (realitate augmentata) e disponibil pentru utilizatorii iOS si Android din cateva tari. Acesta valorifica succesul lui Pokemon GO care se bazeaza de asemenea pe realitatea augmentata.

Minecraft Earth cu realitate augmentata este universal prin natura si foloseste Open Street Maps pentru a construi o lume pe baza datelor hartilor existente. Acest lucru permite jocului sa se extinda la scara globala, fara sa fie nevoie ca dezvoltatorii sa-l modifice pentru fiecare locatie de pe planeta.

CITESTE SI:  BBC sustine ca Netflix si Amazon ii termina

Dupa Pokemon GO si alte cateva jocuri bazate pe AR, a venit acum vremea lui Minecraft. Minecraft Earth este un joc AR (de realitate augmentata) care este experimentul recent al Microsoft pentru comunitatea de gaming mobil.

In caz ca nu stiai, se intampla ca aceasta sa fie una dintre cele mai populare francize de jocuri, are doar in SUA o baza uriasa de jucatori. Acum, odata cu lansarea lui Minecraft Earth cu capabilitati AR, o multime de jucatori ar trebui sa fie dornici sa-l incerce.

CITESTE SI:  Sony zice de ce consolelor PlayStation le-ar putea creste preturile

In acest joc cu realitate augmentata, vei observa adaugiri ale lumii Minecraft in lumea reala, ceea ce sporeste atractia. De asemenea, acesta iti permite sa colectezi elemente pentru a construi lucruri.

In plus, poti initia intalniri de lupta cu cunoscutii. Tehnologia AR pare sa functioneze foarte bine cand e incercata in aer liber – asa ca nu exista nereguli depistate pana acum.

CITESTE SI:  Solutia pentru ca gamerii sa poata manca in timp ce joaca jocuri

Deocamdata, numai un numar limitat de tari il pot instala direct, iar in celelalte tari oamenii vor trebui sa se preinregistreze pe Android (sau sa astepte sa apara pe App Store).

Jocul Minecraft Earth cu realitate augmentata e disponibil in Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Coreea de Sud si in alte cateva tari. Ar trebui sa se lanseze in mai multe tari pana la sfarsitul acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *