fbpx

Ce autonomie uimitoare ar putea avea o masina Tesla in viitor

Ce autonomie uimitoare ar putea avea o masina Tesla in viitor

Unul dintre motivele pentru care clientii inca ezita sa treaca la o masina electrica este faptul ca sunt ingrijorati cu privire la autonomia pe care o ofera.

Aceasta ingrijorare provine din primele zile ale masinilor electrice, acestea avand atunci autonomii extrem de limitate si trebuind sa fie incarcate constant.

Iar faptul ca atunci exista o lipsa de statii de incarcare a creat un stigmat asupra autoturismelor pe electricitate. Perioada de functionare la o singura incarcare a autoturismelor electrice s-a imbunatatit considerabil de-a lungul anilor.

CITESTE SI:  Cate smartphone-uri pliabile va produce Samsung initial

Iar daca esti fan Tesla, ai putea fi interesat sa afli ca compania ar putea avea pe teava o masina electrica cu autonomie uimitoare, de 643 de kilometri.

In cadrul unei reuniuni a actionarilor care a avut loc marti, CEO-ul companiei Tesla, Elon Musk, a fost citat spunand: “Nu va dura mult pana ce vom avea o masina cu autonomie de 643 de kilometri”.

In acest moment, Tesla Model 3 e capabila sa circule pana la 500 de kilometri la o singura incarcare, in timp ce Model S e capabila sa circule pana la 596 de kilometri la o singura incarcare.

CITESTE SI:  VIDEO: Apple a achizitionat o companie de senzori de camera

De asemenea, se asteapta ca Tesla Roadster de a doua generatie ar putea circula pana la 997 de kilometri la o singura incarcare. Nu e clar daca declaratia lui Elon Musk indica faptul ca o noua masina electrica soseste cu o autonomie de 643 de kilometri, sau daca Tesla va emite un update masinilor sale existente care le-ar putea extinde durata de functionare la o singura incarcare.

CITESTE SI:  Ce pret are laptopul rezistent Acer Chromebook 712

Aceasta nu e prima data cand vedem cum Tesla exploreaza ideea de a avea masini electrice cu autonomie uimitoare. Acum multi ani in urma, compania Tesla a inscris un brevet pentru niste acumulatori care ar oferi autoturismelor electrice o autonomie uimitoare de pana la 643 de kilometri la o singura incarcare.

Facebook