Cum crede NVIDIA ca poti avea scoruri mai mari in jocuri

Cum crede NVIDIA ca poti avea scoruri mai mari in jocuri

Cand vine vorba despre jocuri, obtinerea unui scor bun depinde de multe lucruri. De exemplu, o echipa cu experienta ajuta. De asemenea, mecanica echilibrata ajuta.

Desigur, si hardware-ul bun ajuta. Asta pentru ca, daca PC-ul tau se poticneste sa incarce jocul, mai mult ca sigur ca experienta in acel joc va fi afectata.

In mod nesurprinzator, NVIDIA pare sa fie de acord cu acest lucru si a publicat recent un articol in care sustine ca o rata mai mare de cadre pe secunda ar putea duce la rezultate mai bune in jocuri (scoruri mai bune).

CITESTE SI:  Specificatiile minime si recomandate de PC pentru jocul Battlefield 5

Articolul este, in principiu, o forma de promovare pentru noua gama RTX de placi grafice a companiei. NVIDIA sustine ca acestea au o latenta mai redusa (cu pana la o jumatate), comparativ cu unele placi grafice din gama NVIDIA GTX.

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu termenul FPS, trebuie sa stie ca acesta vine de la Frames Per Second. Acesta determina cat de multe cadre pe secunda pot fi afisate pe ecran intr-o singura secunda.

CITESTE SI:  Care e cel de-al treilea oras in care Verizon isi va lansa serviciile 5G

Daca ai un FPS mai redus, asta inseamna ca animatia nu mai este atat de buna. Tocmai de aceea filmele si serialele la 60 de cadre pe secunda arata mult mai bine decat cele la 30 de cadre pe secunda.

Acest concept se aplica si in cazul jocurilor. O rata mai mare de cadre pe secunda duce la un joc mai lin, ceea ce ar putea fi cheia scorurilor mai mari si a victoriei in jocuri cu actiune rapida precum Fortnite, Call of Duty, Battlefield sau Apex Legends, printre altele.

CITESTE SI:  VIDEO: La 24 de ani, s-a gasit un secret fara trisari pentru Doom 2

Exista mai multe moduri in care puteti imbunatati rata de cadre pe secunda, cum ar fi prin cumpararea de dispozitive si componente de ultima generatie.

Alternativ, puteti incerca sa reduceti setarile de calitate, astfel incat si PC-urile mai putin puternice sa aiba o rata mai mare de cadre pe secunda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *