fbpx

Ce pret urias are TV-ul 8K OLED de 88 de inci al LG

Ce pret urias are TV-ul 8K OLED de 88 de inci al LG

Ne pare rau, proprietari de TV-uri cu rezolutie 4K. Zilele in care va puteati mandri cu asa ceva se apropie de sfarsit. Cele cu rezolutie 8K au sosit oficial, iar cel OLED de 88 de inci al companiei LG din Coreea de Sud are un pret pe masura.

Dar rezolutia dispozitivului OLED e incredibila. Rezolutia 8K contine de 16 ori mai multi pixeli decat cea Full HD si de 4 ori mai multi decat cea 4K. Deci pretul nu e urias degeaba.

Cu ceva timp in urma, LG a dezvaluit un TV OLED de 88 de inci. Daca, din oricare motiv, sperai sa il cumperi si sa-l instalezi in locuinta, ai noroc.

CITESTE SI:  De ce PS5 se va vinde mai bine decat Xbox Series X, conform unui analist

Asta pentru ca LG a anuntat disponibilitatea dispozitivului OLED 8K de 88 de inci, clientii interesati putandu-l cumpara. Daca doresti sa cumperi un TV care sa nu se uzeze moral ani buni, acest dispozitiv OLED al LG de 88 de inci e numai bun.

Continutul la rezolutie 4K inca nu e din belsug, ceea ce inseamna ca, daca cumperi un TV 8K, ar trebui sa fii pregatit pentru viitor inca de pe-acuma.

CITESTE SI:  Ce venit a generat dupa trei luni jocul Fortnite pe iOS

Continutul 8K e inca destul de rar, avand in vedere ca nu prea exista ecrane care sa-l suporte inca. Asa ca unii poate ca nu cred ca exista un motiv real pentru a cumpara un TV la aceasta rezolutie acum.

Dispozitivul OLED de 88 de inci va avea o rezolutie de 7680 x 4320 pixeli si va fi compatibil cu HDMI 2.1, AirPlay 2 si HomeKit. De asemenea, pentru anumite piete, Dispozitivul va veni cu Google Assistant si Alexa.

CITESTE SI:  Magazinul de aplicatii al BlackBerry se va inchide in decembrie 2019

Potrivit lui Brian Kwon de la LG, “Noile TV-uri 8K OLED arata ca compania LG e profund angajata sa ofere consumatorilor rezolutie 8K reala, dupa standardele industriei de ecrane. TV-urile 8K OLED si NanoCell ale LG nu numai ca au mai multi pixeli, dar si ofera cele mai noi tehnologii de ecrane”. Daca asta ti-a starnit interesul, afla ca TV-ul de 88 de inci nu va fi ieftin, pentru ca compania sud-coreeana i-a pus un pret de 42.000 de dolari.

Facebook