fbpx
Specificatiile viitorului smartphone OnePlus din acest an

Specificatiile viitorului smartphone OnePlus din acest an

Noi stiri releva faptul ca compania OnePlus din China nu va lansa in acest an un smartphone OnePlus 9T, ci un alt model. S-a dezvaluit ce specificatii va include acel model atunci cand se va lansa in luna octombrie a acestui an. Se crede ca unul dintre senzorii sai de camera va fi un senzor de camera Sony de 50MP.

Compania din China lanseaza de obicei doua smartphone-uri de varf pe an. Unul in prima jumatate a anului, iar celalalt in cealalta jumatate.

CITESTE SI:  De ce vanzarile de iPhone-uri ar putea scadea in 2019

Cu toate acestea, conform unor zvonuri, nu se va lansa un 9T in acest an. Conform unei stiri de Android Central, compania cu sediul in China va lansa in luna octombrie un OnePlus 9 RT.

Avand in vedere numele, nu va fi un upgrade pentru OnePlus 9, ci mai degraba un upgrade pentru 9R. Asta inseamna ca noul smartphone al companiei din China ar putea integra caracteristici similare, inclusiv un ecran AMOLED de 120Hz.

CITESTE SI:  Samsung Z1 s-a vandut intr-un numar destul de mare

De asemenea, ar putea include un cip Snapdragon 870 mai nou. Restul specificatiilor zvonite includ un acumulator de 4500mAh cu incarcare de 65W si un senzor de camera Sony de 50MP.

De asemenea, va fi primul smartphone OnePlus care va rula OxygenOS 12 din cutie. Acest sistem de operare se bazeaza pe sistemul de operare Android 12 al companiei Google din Statele Unite.

Dar sa nu fiti prea entuziasmati inca. Asta pentru ca e posibil ca disponibilitatea lui OnePlus 9 RT va fi limitata. Se crede ca acest smartphone al companiei din China va fi disponibil numai in India si China, cel putin deocamdata.

CITESTE SI:  Se asteapta ca Apple va vinde in aceasta vara iPhone-ul cu numarul un miliard

Ce parere ai despre specificatiile smartphone-ului OnePlus 9 RT pe care compania din China l-ar putea lansa in luna octombrie a acestui an in locul lui 9T? Crezi ca oamenii vor fi dezamagiti de faptul ca compania din China nu va lansa un smartphone 9T in acest an?