fbpx

Vei putea dansa ca trupa K-Pop BTS in acest joc

Vei putea dansa ca trupa K-Pop BTS in acest joc

Conform unei noi stiri, vei putea folosi doua dansuri ale trupei de K-Pop BTS din Coreea de Sud intr-un anumit joc. BTS este o trupa de K-Pop care are milioane de fani, iar cel mai nou videoclip al sau a adunat peste 100 de milioane de vizualizari pe YouTube in doar 24 de ore. Jocul despre care este acum vorba e Fortnite.

Cine e unul dintre milioanele de fani ai formatiei BTS din Coreea de Sud, poate ar trebui sa-si elibereze programul de vineri seara. Jocul Fortnite gazduieste un eveniment Party Royale care prezinta premiera mondiala a unui videoclip muzical “Dynamite” coregrafiat.

CITESTE SI:  Ce preturi mari ar putea avea smartphone-ul OnePlus 7 Pro

Oamenii vor putea dansa in jocul Fortnite cu doua noi Emotes coregrafiate de trupa de K-Pop din Coreea de Sud. Noile Emotes vor fi disponibile si pe Item Shop.

Asadar, incepand cu 23 septembrie, oamenii vor putea cumpara acele miscari de dans si sa le foloseasca in jocul Fortnite al companiei Epic Games din Statele Unite.

CITESTE SI:  VIDEO: La ce e util asistentul virtual Sam al Ubisoft

Intre timp, poti explora videoclipul muzical original “Dynamite” in Fortnite Creative. Membrii comunitatii au recreat videoclipul muzical si au adaugat provocari si minijocuri.

Aceste lucruri ar trebui sa fie disponibile incepand cu 22 septembrie. Party Royale de vineri ar trebui sa fie destul de popular, avand in vedere ca videoclipul original “Dynamite” al trupei K-Pop BTS din Coreea de Sud a acumulat 101,1 milioane de vizualizari in 24 de ore.

CITESTE SI:  Cand ar putea sosi jocul Pokemon pentru consola Nintendo Switch

Daca dansul impreuna cu BTS in Fortnite nu este suficient, poti incerca oricand sa devii manager al acestei trupe in BTS World. Ce parere ai despre faptul ca vei putea folosi dansuri de la trupa K-Pop BTS din Coreea de Sud in jocul Fortnite al companiei Epic Games din Statele Unite? Sau altfel pus, macar esti fan al acestei trupe sud-coreene de K-Pop?