fbpx
Ce producator de masini ar fi vrut Apple sa cumpere

Ce producator de masini ar fi vrut Apple sa cumpere

Ambitiile pentru masini ale companiei Apple din Cupertino puteau duce la cumpararea unui producator auto in 2013. Se spune ca compania de iPhone-uri a inaintat o oferta in 2013 pentru a cumpara acel producator auto. Aceasta miscare ar fi pus tehnologia Project Titan a companiei in comercializare mult mai devreme.

Se zvoneste de mult timp ca Apple este interesata sa construiasca o masina. Avand in vedere ca compania nu are nicio experienta pentru construirea de masini, s-a zvonit ca compania si-ar putea folosi gramada de bani pentru a cumpara un producator auto.

CITESTE SI:  Camera mirrorless Fujifilm X-H1 a fost anuntata oficial - specificatii si pret

Multi credeau ca Tesla va fi o achizitie buna pentru gigantul din Cupertino, iar un analist sustine ca Apple a inaintat o oferta serioasa pentru a cumpara producatorul de masini Tesla in 2013.

Analistul Craig Irwin a sustinut, intr-un interviu pentru CNBC, ca Apple i-a propus producatorului Tesla sa il cumpere cu circa 240 de dolari pe actiune.

Nu se stie cat de mult au avansat negocierile cu producatorul Tesla, deoarece nicio oferta oficiala nu a fost inaintata oficial de gigantul din Cupertino. Analistul spune ca a realizat mai multe verificari cu mai multe surse si ca are incredere deplina ca aceste informatii sunt credibile.

CITESTE SI:  Bill Gates despre anchetarea companiilor tehnologice

Nu putem decat sa-l credem pe cuvant. Asta pentru ca, din 2013 incoace, nu prea au aparut stiri care sa indice ca Apple si Tesla au fost in discutii pentru o achizitie.

Ambitiile pentru masini ale Apple cu Project Titan au fost ulterior transferate la tehnologia de conducere autonoma, in loc de dezvoltarea unei masini de la zero.

CITESTE SI:  Cum permite Google Chrome celor cu deficiente de vedere sa foloseasca site-urile web mai bine

Ramane de vazut daca Apple inca mai vrea sa cumpere producatorul de masini Tesla. Cu toate acestea, avand in vedere ca acum Tesla valoreaza putin peste 200 de dolari pe actiune, compania lui Elon Musk este considerabil mai tentanta acum, fata de acum sase ani cand gigantul din Cupertino a oferit 240 de dolari pe actiune pentru a cumpara compania auto.