fbpx

Unde isi va construi Epic Games noul sau sediu

Unde isi va construi Epic Games noul sau sediu

Compania Epic Games care dezvolta jocuri, cum ar fi Fortnite, a dezvaluit ca isi va construi un nou sediu pentru a gestiona cresterea pe termen lung a businessului sau. Aceasta companie a dezvaluit unde anume va fi construit noul sau sediu. Constructia si amenajarea vor fi definitivate pana in 2024.

O multime de companii tehnologice isi construiesc noi campusuri in birouri abandonate sau pe alte spatii similare, dar compania de jocuri Epic Games din SUA incearca altceva.

CITESTE SI:  Cum imbunatateste Apple traiul angajatilor din China

Publicatia Eurogamer sustine ca Epic Games, dezvoltatorul jocului Fortnite, preia controlul asupra unui mall al orasului sau natal, mall-ul Cary Towne Center, pentru a-l converti in urmatorul sediu al companiei pana in 2024.

Noul proiect va combina birouri cu “spatii de agrement”, iar sediul va fi construit pentru a gestiona cresterea pe termen lung a dezvoltatorului de jocuri.

Compania de jocuri Epic Games sustinea ca proiectul e inca timpuriu si ca nici macar nu are un design de prezentat, dar si-a exprimat interesul de a imparti terenul cu comunitatea.

CITESTE SI:  Compania care va transforma masini obisnuite in masini electrice

Dezvoltarea noului sediu al companiei de jocuri Epic Games ar trebui sa inceapa in 2021, iar compania va continua sa functioneze pe Crossroads Boulevard pana cand noul sediu va fi construit.

Nu este surprinzator faptul ca proprietarii mall-ului sunt dispusi sa fie de acord cu acest acord. Ca alte mall-uri, Cary Towne Center se confrunta cu efectele pandemiei, retailerii fie reducandu-si activitatea, fie declarandu-si falimentul, pe masura ce vanzarile s-au mutat in online.

CITESTE SI:  Aplicatiile de slaba calitate vor fi acum evaluate negativ pe Google Play Store

De asemenea, vizitarea magazinelor fizice reprezinta acum un risc la adresa sanatatii. Noul proiect al Epic Games cu noul sediu este in ton cu vremurile – o companie care s-a dezvoltat construind software si jocuri video si care s-a bazat pe internet e pe cale sa readuca la viata un mall falimentar.

Facebook