fbpx

Defectele unor console de jocuri PS5 de la Sony

Defectele unor console de jocuri PS5 de la Sony

Consola de jocuri PS5 abia a fost lansata de compania Sony din Japonia, dar au aparut deja semnalari cu privire la niste defecte ale acestui dispozitiv de gaming. Cazuri precum acesta ar trebui sa le indice oamenilor sa nu cumpere cele mai noi dispozitive de indata ce acestea apar pe piata.

Desi e tentant sa obtii cat mai curand cel mai nou gadget, uneori e recomandata rabdarea. Asta pentru ca, in testare, nu se poate prezice 100% cum se va comporta un dispozitiv atunci cand va fi in posesia a mii de utilizatori care le folosesc in diferite moduri, unele dintre moduri putand duce la consecinte neintentionate.

CITESTE SI:  Sony anunta oficial camera mirrorless A7R III - specificatii si pret

E valabil si pentru unii cumparatori timpurii ai Sony PS5 care raporteaza o multime de defecte cu consolele lor de jocuri, cum ar fi zgomote dubioase.

Iar in unele cazuri, consolele lor PS5 sunt brick-uite, ceea ce inseamna ca gamerii vor trebui sa apeleze la compania Sony din Japonia pentru a remedia defectele.

CITESTE SI:  Controlerul DualSense al PS5 functioneaza si pe aceasta consola de jocuri terta

Incepand cu zgomotul, unii utilizatori raporteaza ca consolele lor de jocuri genereaza un zumzet intens. Exista zgomot dubios si de la ventilatoare, ceea ce e o ingrijorare deoarece unitatile Sony PS5 se supraincalzesc pana in punctul in care ventilatoarele isi ating maximul.

Alte defecte includ blocarea si repornirea consolelor Sony PS5 si, intr-un anumit caz, consola de jocuri PS5 a accesat modul de depanare, in urma caruia s-a defectat complet.

CITESTE SI:  Cand anume se inchid unele console de jocuri Xbox Series X de la Microsoft

Altii utilizatori raporteaza o problema cu controlerul DualSense al consolei de jocuri a Sony, si anume faptul ca se deconecteaza in timpul jocurilor. Nu suntem siguri daca aceste erori apartin de defecte hardware sau daca sunt defecte software (caz in care pot fi remediate printr-un update software). Dar cu siguranta compania Sony din Japonia va veni cu o remediere a acestor defecte ale PS5.