fbpx

Unde au cumparat bisnitarii 3500 de console de jocuri PS5

Unde au cumparat bisnitarii 3500 de console de jocuri PS5

Intr-o anumita tara, niste bisnitari au reusit sa cumpere 3500 de console de jocuri PS5 de la Sony, asta desi compania s-a asigurat ca clientii pot comanda doar o unitate pe fiecare locuinta. Acei bisnitari le-au cumparat pentru a le vinde mai tarziu mai scump. Cu siguranta exista gameri care le vor cumpara.

Cei din Marea Britanie care nu pot cumpara o consola PS5 de la Sony deoarece nu mai e pe stoc, trebui sa retina ca de vina pot fi bisnitarii care le cumpara in masa pentru a le vinde mai scump.

CITESTE SI:  De ce e unica consola portabila de jocuri SMACH Z

Conform unei stiri de Business Insider, un grup de bisnitari din Marea Britanie care se numeste CrepChiefNotify a reusit sa cumpere pana la 3500 de unitati Sony PS5, pentru a le revinde mai scump.

Conform stirii, grupul s-a bazat pe o varietate de instrumente pentru a cumpara 3500 de console de jocuri PS5, inclusiv comunicari prin Discord, roboti si, de asemenea, pe informatii privilegiate pe care cumparatorii obisnuiti nu le poseda.

CITESTE SI:  Smartphone-urile cu procesor cu 10 nuclee vor aparea in 2016

Sony a incercat limiteze numarul de console de jocuri PS5 comandate per locuinta, dar se pare ca aceste masuri nu au fost suficiente, deoarece grupul de bisnitari a reusit sa cumpere 3500 de unitati.

De asemenea, Sony nu a pus la dispozitie aceste console in magazinele fizice (cel putin pentru unele regiuni), ceea ce inseamna ca toate unitatile au fost cumparate online, lucru care le-a fost de folos bisnitarilor in actiunile lor.

Desigur, nu ar trebui sa cumperi console Sony PS5 la suprapret de la bisnitari, asa ca, daca nu ai nevoie de consola de jocuri chiar in acest moment, o poti cumpara mai tarziu cand va fi din nou pe stoc.

CITESTE SI:  Sony spune ca ne putem astepta la mai multe PS-uri in viitor dupa PS4 Pro

Nu e clar cand vor exista noi unitati Sony PS5 disponibile in Marea Britanie, dar chiar si Microsoft se confrunta cu deficitul de stoc pentru Xbox Series X, compania din Statele Unite estimand ca va avea deficit pana in aprilie 2021.

Facebook