fbpx
Ce pret are stylus-ul pentru consola Nintendo Switch

Ce pret are stylus-ul pentru consola Nintendo Switch

Nintendo are o istorie lunga de console de jocuri touchscreen, cum ar fi DS, 3DS si Wii U GamePad. Problema e ca touchscreen-ul lor e rezistiv, ceea ce inseamna ca poate detecta o singura atingere simultan. Cu toate acestea, Switch a venit in sfarsit cu touchscreen capacitiv (multi-atingere). Acum se pare ca va fi lansat si un stylus pentru acesta. Pretul nu e scandalos.

Pentru a profita de touchscreen-ul capacitiv al Switch, compania Nintendo din Japonia lanseaza in sfarsit un stylus oficial. Au trecut aproape trei ani, dar cine tine socoteala?

CITESTE SI:  Camera mirrorless Fujifilm X-E3 a fost anuntata - specificatii si pret

Au fost multe comparatii realizate intre consolele de jocuri Nintendo Switch si 3DS. Asta pentru ca ambele console dispun de controale touchscreen si pot fi folosite in modul portabil.

Aspectul portabil e si mai adevarat pentru consola de jocuri Nintendo Switch Lite care a fost proiectata exclusiv pentru gaming portabil (nu poate fi conectata la TV-uri).

Cu toate acestea, una dintre caracteristicile unice ale consolei 3DS este stylus-ul sau inclus care poate fi folosit pentru a juca unele jocuri. Dar acum se pare ca aceasta diferenta dintre cele doua dispozitive se estompeaza.

CITESTE SI:  Ce pret are cea mai mica si usoara drona DJI, Mavic Mini

Asta pentru ca, intr-o postare de pe forumurile ResetEra, s-a dezvaluit ca Nintendo are un stylus oficial proiectat pentru consola Switch si care se va lansa in acest an.

Accesoriul pentru Switch a fost descoperit initial intr-un magazin de pe site-ul japonez al Nintendo, accesoriul fiind intre timp eliminat de acolo. Stylus-ul cu pret accesibil pare sa se lanseze impreuna cu jocul Brain Age, dar in viitor mai multe jocuri vor putea fi jucate cu acel accesoriu.

CITESTE SI:  Cum incearca unii vanzatori Amazon sa mituiasca clientii in schimbul recenziilor pozitive

Cu toate acestea, problema este ca nu exista niciun loc pentru a pastra stylus-ul, daca nu ai o carcasa speciala pentru Nintendo Switch. Asta spre deosebire de consola de jocuri 3DS care vine cu un loc pentru stylus. Se spune ca accesoriul va fi lansat pe 27 decembrie in Japonia la un pret de circa 9 dolari.