fbpx

Tara care doreste sa interzica jocurile online cu efect de dependenta in randul tinerilor

Tara care doreste sa interzica jocurile online cu efect de dependenta in randul tinerilor

Conform unei noi stiri, o anumita tara ar putea interzice serviciile si jocurile online care au un efect de dependenta asupra tinerilor, mai precis serviciile si jocurile online care nu actioneaza pentru a reduce gradul de dependenta in randul acestora.

Ai fost vreodata foarte implicat intr-un joc incat ai pierdut notiunea timpului? Editorii si dezvoltatorii de gaming s-ar putea sa prefere sa creeze dependenta.

Dar gamingul si serviciile cu efect de dependenta pot fi daunatoare pentru oameni. Astfel ca, in China, guvernul tarii si-a revizuit legile pentru a interzice serviciile online care pot duce la dependenta la tinerii sub 18 ani.

CITESTE SI:  Cum vrea compania de drone DJI din China sa imbuneze SUA

Printre acestea se numara lucruri precum gamingul, streamingul live, serviciile de social media si asa mai departe. China nu interzice categoric utilizarea acestor servicii sau jocuri online, ci mai degraba doreste sa se asigure ca companiile care produc aceste jocuri online si servicii au instrumente care limiteaza timpul de folosire de catre tineri.

CITESTE SI:  Ce autonomie are prima masina electrica in serie a Lexus

De fapt, aceasta nu e prima oara cand China implementeaza regulamente pentru a reduce natura adictiva a serviciilor online si a jocurilor pentru tineri.

Guvernul tarii a adoptat anterior lucruri precum limitarea gamingului care practic limiteaza timpul pe care tinerii il pot petrece pentru gaming in timpul saptamanii, pentru a reduce dependenta.

Avand in vedere ca, in China, utilizatorii trebuie sa foloseasca de obicei actul de identitate emis de guvern, gamerilor le e mai dificil sa insele sistemul, deoarece nu e ca si cum doar s-ar inscrie pentru un cont nou.

CITESTE SI:  In ce startup-uri mexicane investeste SoftBank din Japonia sume uriase

Ce parere ai despre noile masuri in privinta serviciilor si jocurilor online, masuri care ar putea fi adoptate in China? Crezi ca si alte tari din lume ar trebui sa importe acest model pentru a reduce efectul de dependenta asupra tinerilor?