fbpx

Specificatiile de PC pentru jocul Crysis Remastered

Specificatiile de PC pentru jocul Crysis Remastered

S-au dezvaluit specificatiile necesare pentru un PC pentru a rula noul joc Crysis Remastered. Acest joc se va lansa luna aceasta pe PC si pe consolele PS4 si Xbox One. Vestea buna e ca nu ai nevoie un PC extrem, extrem de performant pentru a rula Crysis Remastered.

Dupa o intarziere de doua luni dupa un trailer dezamagitor, Crysis Remastered se lanseaza in cele din urma pe PC, PS4 si Xbox One luna aceasta.

CITESTE SI:  Cum e subwoofer-ul purtabil BassMe pentru muzica

Inainte de lansare, dezvoltatorul de gaming Crytek a dezvaluit cerintele de sistem necesare pentru a juca jocul pe computerul tau. Nu vei avea nevoie de un supercomputer de aceasta data.

Desi specificatiile recomandate necesita doar un procesor Intel de generatie a 7-a sau un AMD Ryzen 5, 12GB de RAM si o placa grafica NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti sau o placa grafica AMD Radeon Vega 56, e improbabil ca vei putea folosi la maximum noile caracteristici ale jocului, cum ar fi ray tracing.

CITESTE SI:  Cum poti juca jocul Diablo din 1996 in browser

Dar daca ai un computer de ultima generatie, vei avea la dispozitie suficienta performanta pentru a juca Crysis Remastered. Daca doresti cu adevarat sa testezi cat de performant este PC-ul tau, Crytek a dezvaluit o noua setare grafica in joc, setare care se numeste “Can it run Crysis” si despre care Crytek sustine ca este “conceputa pentru a solicita fiecare piesa a computerului tau cu setari nelimitate”.

CITESTE SI:  Cum sarbatoreste Apple 10 ani de App Store

“Can it run Crysis” este un meme care circula de la lansarea initiala a jocului, in 2007. Dupa lansarea sa, criticii si fanii l-au apreciat pentru fidelitatea sa grafica.

Ani de zile, versiunea originala a ramas un punct de referinta pentru gamerii care doresc sa testeze limitele PC-urilor lor de gaming. Ce parere ai despre specificatiile recomandate pentru a rula jocul Crysis Remastered? PC-ul tau le indeplineste?