fbpx
Sony a brevetat acest accesoriu de gaming pentru smartphone-uri

Sony a brevetat acest accesoriu de gaming pentru smartphone-uri

Compania Sony din Japonia a brevetat un anumit accesoriu de gaming pentru dispozitivele mobile, inclusiv smartphone-urile. Totusi, fiind vorba doar despre un brevet, nu e o certitudine ca un astfel de accesoriu de gaming va fi lansat de compania Sony din Japonia pentru smartphone-uri.

Exista o multime de controlere de gaming pentru dispozitive mobile, dar unele dintre ele necesita proptirea smartphone-ului la distanta. Cu toate acestea, se pare ca compania Sony din Japonia a inscris un brevet pentru un controler mobil similar cu cele DualShock, cu exceptia faptului ca nu e destinat consolelor PlayStation, ci dispozitivelor mobile.

CITESTE SI:  Manusa care iti poate fi utila in jocuri video

Brevetul companiei Sony din Japonia descrie un controler pe care se poate fixa un smartphone, ceea ce inseamna ca iti poti tine smartphone-ul si sa folosesti controlerul pentru gaming in acelasi timp.

Acesta nu e un concept cu totul nou, dar presupunem ca e o optiune pentru fanii DualShock. Cu toate acestea, acest controler nu indica neaparat faptul ca Sony incearca sa vanda gamerilor accesorii pentru dispozitivele lor mobile.

CITESTE SI:  Sony face fata cu greu comenzii Apple

In schimb, controlerul de gaming ar putea fi folosit cu functia Remote Play a Sony care le permite gamerilor sa transmita jocuri PlayStation de pe consolele lor PlayStation pe smartphone-urile lor.

Asa ca, prin folosirea unui controler de gaming cu design DualShock, gamerii vor fi mai familiarizati decat daca ar apela la optiuni terte, adica de la alte companii. Dar acesta e doar un brevet, asa ca nu exista nicio garantie ca compania din Japonia va lansa un astfel de produs.

CITESTE SI:  Noul serviciu de abonament pentru jocurile PlayStation al Sony

Prin urmare, recomandat ar fi ca gamerii si fanii PlayStation in general sa trateze aceasta stire cu o doza de precautie pentru moment. Ce parere ai despre asta ca gamer? Crezi ca Sony va lansa pana la urma un astfel de controler de gaming cu design DualShock pentru smartphone-uri?