fbpx

Care consola de jocuri a avut al doilea cel mai profitabil octombrie la vanzari din istoria SUA

Care consola de jocuri a avut al doilea cel mai profitabil octombrie la vanzari din istoria SUA

NPD a dezvaluit care este consola de jocuri care a avut a doua cea mai profitabila luna octombrie pentru o consola de jocuri din istoria de gaming monitorizata in SUA. Cea mai profitabila luna octombrie la vanzari apartine de un alt dispozitiv de gaming, dar de la aceeasi companie de gaming – (octombrie 2008).

Nintendo Switch s-a descurcat intr-un mod incredibil la vanzari. Acestea au ajuns la 68,3 milioane de unitati la nivel mondial, potrivit unor noi informatii aparute in acest an, ceea ce inseamna ca a depasit vanzarile totale ale dispozitivului de gaming NES.

CITESTE SI:  De ce Bill Gates paraseste consiliul Microsoft

NPD a lansat date care ofera informatii suplimentare despre performanta pe piata a dispozitivului de gaming in SUA. Potrivit NPD, grupul de dispozitive Switch a inregistrat cele mai impresionante vanzari de octombrie din SUA anul acesta.

Nintendo a vandut peste 735.000 de unitati Switch si Switch Lite in SUA in luna octombrie, fiind a doua cea mai impresionanta luna octombrie in ceea ce priveste cantitatea de unitati vandute pentru orice consola de jocuri video din istorie.

CITESTE SI:  Cum vrea Apple sa scape de parole

Cea mai profitabila luna octombrie din Statele Unite pentru o consola (807.000 de unitati) a fost stabilita de Nintendo Wii in octombrie 2008. In plus, NPD informeaza ca Nintendo a vandut pana acum un total de 22,5 milioane de unitati Nintendo Switch in SUA.

Prin atingerea numarului de vanzari din luna octombrie a acestui an, Switch devine cea mai cumparata consola de jocuri video pentru a 23-a luna consecutiva.

CITESTE SI:  Ce raspuns a dat directorul Xbox companiei Sony cu privire la cross-play

NPD sustine ca aceasta e cea mai lunga perioada pentru orice consola de cand monitorizeaza vanzarile. Se pare ca Doug Bowser, presedintele Nintendo America, crede ca acest trend se va intinde si in sezonul de sarbatori in SUA.

Vanzarile in SUA din noiembrie ale consolei de jocuri Nintendo Switch ar putea fi stimulate de o promotie pe care Nintendo o lanseaza pe 22 noiembrie de Black Friday.