fbpx
Pretul posibilei console de jocuri Apple

Pretul posibilei console de jocuri Apple

Compania Apple din Statele Unite s-ar putea sa lanseze o consola de jocuri hibrida in viitorul apropiat, cel putin conform unei noi stiri a unei anumite publicatii. Acea publicatie a dezvaluit si cam la ce pret s-ar putea vinde dispozitivul.

Gamingul reprezinta o parte importanta din veniturile companiei Apple din Cupertino, Statele Unite, de pe iOS App Store. Asa ca compania din Cupertino, Statele Unite, a lansat Apple Arcade, un serviciu de abonament dedicat jocurilor.

Dar e compania Apple atat de implicata in gaming incat sa aloce timp si resurse pentru a dezvolta propria sa consola de jocuri? Asta pare sa indice o stire de iDropNews.

CITESTE SI:  Ce producatori sunt terminati de OnePlus pe piata smartphone-urilor premium in India

Conform stirii, compania din Cupertino, Statele Unite, lucreaza la o consola de jocuri hibrida gen Nintendo Switch. Unii oameni nu sunt de acord cu stirea, dar astfel de stiri au aparut si inainte.

In luna mai a acestui an, a aparut o stire similara conform careia compania din Statele Unite si-ar putea dezvolta propria consola de gaming.

CITESTE SI:  De ce pretul YouTube TV ar putea scadea cu 10 dolari

De asemenea, niste zvonuri din 2019 indicau faptul ca compania din Statele Unite ar putea lansa un Mac pentru gaming in 2020. Dar acum suntem in 2021, asa ca acest lucru nu s-a intamplat.

Conform iDropNews, consola Apple s-ar putea vinde la un pret intre 449 si 549 de dolari, ceea ce e cam ilogic, mai ales ca exista dispozitive de gaming mai inradacinate de la Microsoft si Sony si ca Switch, principalul potential rival al dispozitivului de gaming al Apple, e mai ieftin.

CITESTE SI:  De ce Twitter a suspendat o multime de conturi

Tratati aceasta stire cu o doza de precautie pentru moment. E cam improbabil sa apara o consola de jocuri de la compania Apple din Cupertino, Statele Unite, foarte curand. Ce parere ai despre asta? Va lansa compania din Statele Unite o consola de jocuri hibrida in viitorul apropiat in acel interval de pret?