fbpx

Pentru ce acuza un retailer dimensiunea consolei de jocuri PS5 a Sony

Pentru ce acuza un retailer dimensiunea consolei de jocuri PS5 a Sony

Game, unul dintre principalii retaileri de jocuri din Marea Britanie acuza dimensiunea consolei de jocuri PS5 a companiei Sony din Japonia pentru aparitia unei anumite situatii.

Principalul retailer de jocuri din Marea Britanie, Game, acuza dimensiunea consolei de jocuri PS5 a Sony si volumul de console pentru intarzierile de livrare.

Compania Sony din Japonia a lansat astazi noua consola de jocuri in Marea Britanie in Europa, dar lansarea nu a fost perfecta pentru toti clientii retailerului Game.

CITESTE SI:  Facebook elimina mii de conturi false inaintea alegerilor din Marea Britanie

“Din cauza volumului de console Sony PS5 de pe piata din Marea Britanie si a dimensiunii produsului, lansarea a dus la probleme de livrare in Marea Britanie pentru toti retailerii si curierii”, sustine Game intr-o declaratie adresata clientilor afectati.

Retailerul Game acuza partenerul sau de livrare, Yodel, pentru faptul ca intampina probleme de capacitate in reteaua sau de livrare. PS5 este consola de jocuri cea mai voluminoasa din istoria moderna si la fel este si ambalajul.

CITESTE SI:  Compania chineza de jocuri care lanseaza un studio in California

Desi retailerul Game a acuzat Yodel, firma de livrare sustine ca nu exista intarzieri in reteaua sa. “Noi am fost in mod constant transparenti cu privire la volumul de comenzi pe care le putem transporta si este dezamagitor faptul ca numele Yodel a fost folosit incorect intr-un e-mail catre clienti cu privire la starea comenzilor”, a declarat un purtator de cuvant al Yodel intr-o declaratie.

Nu este clar numarul de comenzi Sony PS5 care sunt afectate, dar compania sustine ca majoritatea vor fi livrate astazi. In alta parte, a fost dificil sa cumperi un Sony PS5 in Marea Britanie.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce joc cunoscut al Microsoft se va lansa pe iOS si Android

O parte din Regatul Unit este in lockdown, iar magazinele neesentiale sunt deschise doar pentru colectarea comenzilor online. Retailerii Game, Amazon, Currys si John Lewis s-au chinuit sa ramana online, mii de cumparatori incercand sa cumpere consola de jocuri Sony PS5 in ziua lansarii.