fbpx

Numarul de console de jocuri PS5 pe care Sony le va produce initial

Numarul de console de jocuri PS5 pe care Sony le va produce initial

Conform unei stiri, compania Sony din Japonia si-a revizuit prognoza de productie pentru consola de jocuri PS5. Adica s-ar putea sa nu mai produca atatea unitati pe cat credea Sony anterior ca va produce.

O stire din urma cu cateva luni indica faptul ca, pentru a onora cererile gamerilor izolati din cauza pandemiei de coronavirus, compania Sony din Japonia s-ar putea sa sporeasca productia consolei de jocuri PS5.

Cu toate acestea, s-ar putea ca cresterea productiei sa nu mai fie la acelasi nivel, conform unei stiri de Bloomberg care indica faptul ca Sony va produce console PS5 in minus in comparatie cu cantitatea pe care se astepta sa o produca.

CITESTE SI:  Componenta de iPhone pe care Apple o va procura din China

Stirea sustine ca Sony ar putea produce cu circa 4 milioane de unitati in minus decat credea anterior. Compania ar fi intentionat initial sa produca pana la 15 milioane de console de jocuri PS5 in acest an fiscal, dar acum se crede ca va produce doar 11 milioane de unitati.

CITESTE SI:  Aceste camere s-ar putea sa poata deveni camere web

Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul ca, inainte de toate astea, Sony intentionase sa produca doar 5 milioane de unitati PS5 inainte de sfarsitul lunii martie a anului 2021, ceea ce inseamna ca, la 11 milioane de unitati, numarul e dublu fata de numarul de unitati pe care compania intentionase sa le produca inainte de aparitia pandemiei.

Nu e clar de ce Sony si-a revizuit productia, dar poate ca compania japoneza crede ca nu va putea vinde 15 milioane de console de jocuri PS5. Acestea fiind spuse, nu e clar cum va afecta acest lucru gamerii.

CITESTE SI:  De ce Sony ar lucra la un senzor full-frame de 60MP care inregistreaza 8K

La 11 milioane de unitati, e vorba despre o multime de console. Dar fiind cu 4 milioane sub numarul anterior de 15 milioane, poate ca unii gameri vor avea parte de complicatii in a cumpara consola de jocuri PS5 la lansare.