fbpx

Noul serviciu de streaming de jocuri pentru iPhone-urile si iPad-urile de la Apple

Noul serviciu de streaming de jocuri pentru iPhone-urile si iPad-urile de la Apple

Inca un serviciu de streaming de jocuri e disponibil pentru iPhone-urile si iPad-urile companiei Apple din Statele Unite, dar doar in versiune web. Adica in browser, fara vreo aplicatie. Acel serviciu este unul dintre cele cateva care au fost lansate pentru iPhone-urile si iPad-urile companiei Apple din Cupertino.

Luna trecuta, compania Google din Statele Unite a dezvaluit ca serviciul de streaming de jocuri Stadia va sosi in cele din urma pe dispozitive precum iPad-urile si iPhone-urile Apple si se pare ca acea zi a aparut.

CITESTE SI:  Acesta a fost cel mai bine vandut smartphone la nivel global in trimestrul trecut

Pentru cei care sunt interesati de streaming de gaming pe iPhone-urile si iPad-urile lor Apple, Stadia este unul dintre serviciile de streaming de gaming disponibile pentru ei.

Cu toate acestea, va trebui sa te bazezi aproape in totalitate de versiunea web (prin browser) a Stadia pentru a cumpara si juca jocurile, dar si pentru a plati abonamentul Stadia Pro daca doresti.

Stadia este oferit in doua niveluri – versiunea gratuita care iti permite practic sa utilizezi Stadia pentru a transmite jocuri prin streaming si o versiune Pro care costa 9,99 dolari pe luna si care permite streaming de inalta rezolutie, sunet surround si cateva jocuri suplimentare.

CITESTE SI:  Consola PS5 nu va fi compatibila cu aceste jocuri

Gamerii Stadia de pe iPhone-uri si iPad-uri Apple vor trebui sa-si cumpere propriile jocuri, asa ca acest serviciu de gaming nu este similar cu un abonament Netflix. Probabil este mai asemanator cu Steam.

Stadia se alatura altor servicii de streaming, precum GeForce Now de la NVIDIA, fiind una dintre putinele optiuni pe care gamerii cu smartphone-uri iPhone si tablete iPad de la Apple le au. De asemenea, se preconizeaza ca Microsoft va lansa Pass Ultimate pentru dispozitivele iOS in viitorul apropiat, dar optiunea Microsoft va fi similara cu Netflix: vei plati o taxa lunara fixa pentru a avea acces la o biblioteca de jocuri. Ce crezi despre aceasta stire? Ai de gand sa folosesti serviciul Stadia pe iPhone-urile si iPad-urile de la Apple?