fbpx

Noile placi grafice NVIDIA ultra-performante pentru laptopurile de gaming

Noile placi grafice NVIDIA ultra-performante pentru laptopurile de gaming

Un diapozitiv – care a reusit sa devina public – a dezvaluit ca compania NVIDIA din Statele Unite are cateva placi grafice noi pentru laptopuri de gaming, unele care vor avea o performanta imbunatatita drastic fata de GPU-urile anterioare lansate de compania americana NVIDIA.

Conform unei stiri de PCGamesN, un diapozitiv de prezentare scapat indica faptul ca laptopurile de gaming cu noua placa grafica (GPU) NVIDIA RTX Super au parte de un impuls semnificativ de performanta.

CITESTE SI:  Ce pret va avea supermasina hibrida Koenigsegg care nu emite CO2

De remarcat este faptul ca aici este vorba despre noile placi grafice ultra-performante NVIDIA RTX 2070 si RTX 2080 Super. Comparatia modelelor RTX mentionate a fost realizata cu seria GeForce de placi pentru laptopuri. Pare destul de evident ca laptopurile de gaming Super au un avantaj fata de placile grafice existente pentru laptopurile de gaming.

Desigur, nu este vorba doar despre cadre, ci si despre performanta medie testata in timpul rularii jocurilor “Control” si “Deliver Us The Moon” la setarile maxime 1080p.

CITESTE SI:  Apple Watch Series 6 nu va veni cu acest accesoriu

De asemenea, noua placa grafica NVIDIA de gaming a fost cuplata la un procesor Intel de a 10-a generatie si la 16GB de RAM pe Windows 10. Desigur, am putea vedea o performanta diferita pentru laptopurile Ryzen cu GPU Radeon, dar aceasta este o poveste pentru altadata.

De asemenea, diapozitivul mentioneaza ca functia DLSS a fost activata in teste. In caz ca nu stii ce este DLSS, aceasta este o functie de gaming care iti permite sa profiti la maxim de performanta GPU-ului atunci cand nivelul de solicitare este inalt.

CITESTE SI:  VIDEO: La ce ar fi utila caracteristica Aloha a Facebook de recunoastere a vorbirii

Bazandu-ne pe acel diapozitiv, nu va fi nevoie sa asteptam un timp prea indelungat pentru a incerca laptopuri de gaming cu noile placi grafice NVIDIA RTX Super. Acestea vor fi dezvaluite in aceasta luna, asa cum s-a prevazut anterior. Ce crezi despre noile GPU-uri ultra-performante ale NVIDIA?