fbpx
Cate console PlayStation 4 a livrat Sony pana in prezent

Cate console PlayStation 4 a livrat Sony pana in prezent

Numarul total de livrari la scara globala pentru consola de jocuri PlayStation 4 a atins un nou prag, a anuntat Sony in rezultatele financiare pentru cele trei luni incheiate pe 30 iunie 2018.

Consola Sony PlayStation 4 este una dintre cele mai bune console din actuala generatie, motiv pentru care nu este surprinzator sa aflam ca numarul total de unitati pe care Sony a reusit sa le livreze pana in prezent este de 82,2 milioane.

Asta datorita celor 3,2 milioane de unitati pe care compania a reusit sa le livreze in ultimul trimestru. Cu toate acestea, asa cum am mentionat de mai multe ori, numarul de livrari nu echivaleaza neaparat cu unitatile vandute.

CITESTE SI:  De ce zilele binge watching pe Netflix ar putea ajunge la sfarsit

Acestea sunt unitati PlayStation 4 livrate catre diversi retaileri din intreaga lume, dar, ca sa fim cinstiti, trebuie sa spunem ca companii la fel de mari ca Sony de obicei gestioneaza foarte bine cererea pentru consolele lor si in general livreaza atat de multe pe cat cred ca vor fi vandute, asa ca poate numarul de unitati vandute si cel al unitatilor livrate nu sunt prea diferite.

CITESTE SI:  Cum e noua tableta iPad a Apple si ce pret are

Acestea fiind spuse, exista o usoara scadere a vanzarilor de console PlayStation 4 fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand Sony practic a vandut cu 100.000 de console PlayStation 4 mai multe decat in acest an.

S-ar putea sa existe diversi factori care au dus la aceasta scadere, dar cu siguranta acest lucru nu e grav pentru companie. Acestea fiind spuse, Sony pare a fi optimista cu privire la anul urmator.

CITESTE SI:  Compania care a dezvaluit urmatoarea generatie de ecrane flexibile

Compania Sony si-a majorat previziunile – de la 16 milioane de console PlayStation 4 vandute in anul fiscal 2018 – la 17 milioane de unitati vandute intre 1 aprilie 2018 si 31 martie 2019.

Ramane de vazut daca va reusi sau nu. In mod interesant, Nintendo prognozeaza ca va vinde si mai mult, avand in vedere ca compania estimeaza ca va vinde 20 de milioane de unitati in aceeasi perioada.