fbpx

Netflix despre decizia sa de a se extinde la jocuri

Netflix despre decizia sa de a se extinde la jocuri

Compania Netflix din Statele Unite a confirmat intr-o scrisoare pentru investitorii sai ca se va extinde si la jocuri si ca acestea vor fi gratuite pentru abonatii actuali ai serviciului de streaming.

Netflix a oferit anumite detalii investitorii sai in acea scrisoare. Nu suntem siguri cum se va compara aceasta initiativa a serviciului de streaming cu initiativele unor companii precum Apple si Google.

S-a zvonit anterior ca compania Netflix din Statele Unite s-ar putea extinde si la jocuri, iar acum zvonul a fost confirmat. Desi compania din Statele Unite nu a anuntat nimic oficial, s-a confirmat intentia in scrisoarea companiei Netflix catre investitori sai.

CITESTE SI:  VIDEO: 3DNes Emulator arata grozav

Potrivit companiei din Statele Unite: “Suntem inca in stadiile incipiente de extindere la gaming, bazandu-ne pe eforturile noastre anterioare in privinta interactivitatii. Consideram ca gaming-ul poate fi o noua categorie de continut pentru noi, similar cu extinderea noastra la filme originale”.

Interesant e faptul ca, daca esti deja abonat la acest serviciu de streaming, accesul la acele jocuri va fi gratuit, deoarece accesul va fi inclus in abonamentul tau.

CITESTE SI:  Pretul acestei aplicatii Calculator pentru Nintendo Switch

Conform serviciului de streaming din Statele Unite, lotul initial de jocuri va fi focusat pe mobil, dar in acest moment nu e clar ce tipuri de jocuri vor fi disponibile.

Nu e clar cum se va compara initiativa Netflix cu cele ale celorlalte servicii, mai ales ca compania Netflix nu e cunoscuta pentru gaming, in ciuda incercarilor sale de a crea seriale si filme pe baza jocurilor video.

CITESTE SI:  De ce dispozitivele de bruiat telefoanele din inchisori nu sunt chiar OK

Apple ofera un abonament similar (Apple Arcade) si la fel si Google cu Google Play Pass. Ce parere ai despre faptul ca compania Netflix din Statele Unite isi va extinde serviciul de streaming si la gaming? Si ce crezi despre faptul ca accesul la acele jocuri va fi inclus in abonamentul obisnuit?