fbpx
Microsoft lanseaza in sfarsit aceasta functie pe consola de jocuri Xbox

Microsoft lanseaza in sfarsit aceasta functie pe consola de jocuri Xbox

Compania Microsoft din Statele Unite lanseaza pe consola de jocuri Xbox in sfarsit o functie care exista deja pe majoritatea electronicelor capabile de multimedia. E un lucru suprinzator ca aceasta functie se lanseaza abia acum pe Xbox.

Se presupune ca daca conectezi niste casti la un laptop, un telefon sau o consola de jocuri, sunetul va fi redirectionat prin casti in loc de difuzoare.

Dar, din anumite motive, nu era si cazul consolei de jocuri Xbox a companiei Microsoft din Statele Unite, iar utilizatorii care foloseau casti erau nevoiti sa-si dezactiveze difuzoarele separat.

CITESTE SI:  De ce agentiile de stiri critica Apple

Cu toate acestea, din fericire pentru cei care considera acest lucru ca fiind deranjant, compania Microsoft din Statele Unite a anuntat ca, in curand, sunetul difuzoarelor va fi dezactivat automat la conectarea castilor.

Compania Microsoft din SUA testeaza aceasta functie pentru Insiderii Xbox. Aceasta e o functie care e in prezent disponibila doar pentru membrii Insider.

CITESTE SI:  Microsoft testeaza asta pentru tableta iPad Pro a Apple

Asa ca daca nu esti membru, acea functie Xbox se va lansa pentru tine ceva mai tarziu. Nu suntem siguri de ce abia acum lanseaza compania Microsoft din Statele Unite aceasta caracteristica, in primul rand.

Consola de jocuri PS5 a companiei Sony cu sediul central in Japonia deja dezactiveaza automat difuzoarele atunci cand detecteaza casti. Plus ca acest lucru e ceva comun si pe laptopuri, telefoane si tablete.

CITESTE SI:  Se lucreaza pentru a aduce Final Fantasy 14 pe aceasta consola de jocuri

Sa speram ca aceasta noua functie a consolei Xbox a companiei Microsoft din Statele Unite va fi disponibila in curand si pentru cei care nu sunt membri ai Insider.

Ce parere ai despre noua functie a consolei de jocuri Xbox care permite in sfarsit dezactivarea sunetului difuzoarelor la conectarea castilor? De ce crezi ca abia acum compania Microsoft din Statele Unite lanseaza aceasta caracteristica?