fbpx
Jocul video la care acest pilot de raliu real a esuat

Jocul video la care acest pilot de raliu real a esuat

Un pilot de raliu a incercat un joc video. Din pacate, acel pilot de raliu nu s-a descurcat prea bine si a avut un comportament inadecvat dupa ce a esuat in jocul video. In urma comportamentului sau, unul dintre sponsorii pilotului de raliu si-a anuntat decizia de a nu-l mai sustine.

Acum ca aproape toate evenimentele sportive au fost anulate din cauza coronavirusului Wuhan, sportivii profesionisti apeleaza acum la eSports (jocuri video) pentru a se mentine in peisaj.

La fel s-a intamplat si in NBA. Mai recent, NASCAR a adoptat o abordare similara prin faptul ca le-a permis soferilor profesionisti de raliu sa joace jocuri online de masini.

CITESTE SI:  Cum e jocul Minecraft Earth bazat pe AR

Cu toate acestea, se pare ca, la fel ca gamerii obisnuiti, chiar si pilotilor NASCAR de masini reale li se intampla sa le sara mustarul. De exemplu, intr-o cursa recenta din timpul Food City Showdown de la Bristol Motor Speedaway, soferului NASCAR de raliu pe nume Bubba Wallace i-a sarit tandara dupa ce a fost implicat intr-un accident cu un alt pilot in jocul video NASCAR, in urma caruia Bubba Wallace a intrat intr-un zid.

CITESTE SI:  Un primar german inchide un pod pentru a le permite jucatorilor Pokemon GO sa se joace in siguranta

Bubba Wallace a confirmat mai tarziu ca i-a sarit intr-adevar tandara, dar se pare ca acesta nu era prea ingrijorat ca i-a deranjat pe oamenii care urmareau cursa de masini.

Din pacate pentru Wallace, se pare ca unul dintre sponsorii lui nu a fost prea incantat de comportamentul sau si si-a retras sprijinul pentru acesta, iar sponsorul a declarat mai tarziu: “Ne intereseaza pilotii de raliu NASCAR, nu renuntatorii”.

CITESTE SI:  De ce gamerii sunt nemultumiti ca jocul "CS:GO" este gratuit

Acestea fiind spuse, intelegem in totalitate decizia pe care a hotarat-o sponsorul acestui pilot de raliu NASCAR. La urma urmei, daca esti bun la un sport in viata reala nu inseamna ca esti bun si la varianta de joc video a acelui sport. Ne putem doar imagina indignarea pe care simtit-o Bubba Wallace dupa ce a esuat in jocul video NASCAR.