fbpx

Jocul care va fi gratuit pe Google Stadia, chiar si pentru utilizatorii cu nivel gratuit al serviciului

Jocul care va fi gratuit pe Google Stadia, chiar si pentru utilizatorii cu nivel gratuit al serviciului

Pentru a castiga abonati pentru serviciul sau de streaming de gaming Stadia, compania Google din Statele Unite ofera gratuit un anumit joc, chiar si pentru utilizatorii cu nivel gratuit.

Desi Google Stadia este un serviciu de streaming de jocuri, trebuie remarcat faptul ca acesta nu este ca Netflix. Adica nu platesti un abonament ca sa ai acces la continut nelimitat.

In schimb, utilizatorii serviciului de streaming de gaming vor trebui sa cumpere jocurile pe care vor sa le joace inainte de a le putea transmite in streaming. Dar Google Stadia are avantajul ca are un nivel gratuit.

CITESTE SI:  O Curte de Justitie federala a decis ca un furnizor de internet este responsabil pentru pirateria utilizatorilor sai

Exista, de asemenea, un nivel cu plata la acest serviciu de gaming, nivel care are anumite anumite avantaje si beneficii, cum ar fi copie de baza gratuita a jocului Destiny 2 al Bungie.

Cu toate acestea, compania Google din Statele Unite a anuntat intre timp ca, incepand cu 19 noiembrie, jocul de baza Destiny 2 va fi gratuit pentru toti utilizatorii serviciului de gaming Stadia, inclusiv pentru cei care utilizeaza nivelul gratuit.

CITESTE SI:  Platile prin WhatsApp ar putea fi posibile in curand. Cum vor functiona

Potrivit companiei Google din Statele unite: “Aceasta versiune gratuita a Destiny incepe legenda dv. cu o varietate de activitati – de la misiuni de cooperare la moduri competitive si altele. Chiar daca nu sunteti membru Stadia Pro, veti putea participa la experienta de baza Destiny 2”.

Trebuie remarcat faptul ca acest lucru e valabil doar pentru versiunea de baza a jocului si ca, daca doriti extinderi, va trebui sa le cumparati separat.

CITESTE SI:  Cum lansezi Google Assistant cu asistentul virtual Siri

Dar versiunea de baza ar putea fi o modalitate excelenta de a incerca jocul, daca inca nu l-ai incercat, sau o modalitate de a incerca serviciul de streaming de gaming Google Stadia in general. Ce parere ai? Crezi ca Destiny 2 ii va tenta pe gameri sa incerce serviciul de gaming Google Stadia?