fbpx

Cati abonati a adunat serviciul Nintendo Switch Online in mai putin de un an

Cati abonati a adunat serviciul Nintendo Switch Online in mai putin de un an

Serviciul de abonament online al Nintendo a ajuns deja la un numar mare de abonati in mai putin de un an. Chiar daca Nintendo Switch Online exista din septembrie 2018, se pare ca are deja un numar impresionant de abonati. Compania japoneza a anuntat ca serviciul sau online are peste 9,8 milioane de abonati.

Pentru prima data, Nintendo a decis sa inceapa sa-i taxeze pe gameri pentru a accesa serviciile sale de gaming online. Gamerii vor trebui sa plateasca o taxa daca doresc sa se poate juca online cu alti gameri.

CITESTE SI:  O femeie din China a orbit dupa ce a jucat jocuri mobile pentru o zi intreaga

Avand in vedere ca Nintendo nu i-a taxat pe gameri in trecut, multi au fost curiosi sa afle cum vor reactiona jucatorii la asta. Dupa cum se pare, jucatorii reactioneaza destul de bine.

Conform celor mai noi informatii, s-a dezvaluit ca Nintendo Switch Online are 9,8 milioane de abonati. Acest numar ii include si pe cei care au participat la testul gratuit, dar si pe familii.

CITESTE SI:  Cum e jocul Minecraft Earth bazat pe AR

Asa ca nu este clar cat de multe abonamente individuale exista, dar este un numar destul de impresionant avand in vedere ca serviciul a fost lansat anul trecut.

Dar ca sa intelegeti mai bine, se spune ca Nintendo Switch s-a vandut in aproape 35 de milioane de unitati si a depasit vanzarile totale ale consolei N64.

Asta inseamna ca circa o treime dintre proprietarii de console Switch platesc pentru acel serviciu si sunt abonati, in timp ce restul de doua treimi nu sunt abonati. Poate ca asta se va schimba in timp.

CITESTE SI:  De ce jocurile de pe serviciul Stadia s-ar putea sa nu fie ieftine

Acestea fiind spuse, serviciul Nintendo Switch Online este de fapt foarte accesibil in comparatie cu rivalii. Abonamentul anual costa 20 de dolari. Si avand in vedere jocurile ARMS, Super Smash Bros. Ultimate, Mario Kart 8 Deluxe si Diablo 3, exista o multime de motive sa te abonezi la acel serviciu, daca nu te-ai abonat deja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *