fbpx
GTA 5 va rula la rezolutie 4K nativa pe aceasta consola de jocuri

GTA 5 va rula la rezolutie 4K nativa pe aceasta consola de jocuri

Potrivit unei noi stiri, compania de gaming Rockstar din SUA va lansa in viitor o versiune la rezolutie 4K nativa a jocului GTA 5 pentru o anumita consola de jocuri. Acea versiune a Grand Theft Auto 5 va rula si la 60fps.

Gamerii sunt fara indoiala entuziasmati datorita faptului ca compania de gaming Rockstar din Statele Unite va lansa in viitor GTA 6. Nu suntem siguri cand se va lansa acest joc, dar se pare ca compania Rockstar din Statele Unite inca incearca sa valorifice Grand Theft Auto 5 la potentialul maxim.

CITESTE SI:  De ce pretul GeForce Now se dubleaza pentru noii abonati

Mai devreme in acest an, compania a anuntat ca GTA 5 se va lansa pe consolele PS5 si Xbox Series X in noiembrie. Cu siguranta unii gameri s-au plictisit deja de GTA 5.

Dar conform unei postari de pe Sony Germany PlayStation Blog, noua versiune a Grand Theft Auto 5 va rula la rezolutie 4K si la 60 de cadre pe secunda. Asta pentru consola PS5, dar putem presupune ca si Xbox Series X va putea rula jocul la specificatii similare.

CITESTE SI:  Noul submarin al Marinei Americane are un controler Xbox

Important de remarcat e faptul ca Grand Theft Auto 5 pentru consola PS4 rula la rezolutie 4K, dar nu era vorba despre 4K in adevaratul sens al cuvantului.

Era mai degraba vorba despre un upscalling la rezolutia 4K. Asta pentru ca, conform unora, doar versiunea de PC a jocului GTA 5 contine activele 4K, in timp ce activele jocului pentru PS4 sunt Full HD, ceea ce unii nu considera ca e rezolutie 4K.

CITESTE SI:  Ce smartphone ar putea folosi James Bond in filmul "No Time To Die"

Sa speram ca versiunile GTA 5 ale companiei Rockstar din Statele Unite pentru consolele PS5 si Xbox Series X vor oferi o experienta 4K captivanta. Altfel, ar fi dezamagitor pentru gamerii care nu pot folosi la maximum capacitatile consolelor lor de gaming. Ce parere ai despre asta?

Crezi ca compania de gaming Rockstar din Statele Unite va putea extinde potentialul jocului GTA 5 cu noua versiune la rezolutie 4K pentru consola PS5?