fbpx
Consola Steam Deck va putea rula jocuri si de pe aceasta platforma, prin streaming

Consola Steam Deck va putea rula jocuri si de pe aceasta platforma, prin streaming

Conform unei noi stiri, consola de jocuri portabila Steam Deck a companiei Valve din Statele Unite va putea rula nu doar productii de gaming din biblioteca Steam a gamerilor, ci si productii de gaming de pe o noua platforma, prin streaming. Valve Steam Deck se va lansa mai tarziu in acest an.

Unul dintre modurile prin care compania Microsoft din Statele Unite incearca sa-si sporeasca baza de gameri e streamingul. Permitand gamerilor sa joace productii de gaming prin streaming pe orice dispozitiv, inseamna ca nu mai exista bariere cu privire la alaturarea la platforma Xbox.

CITESTE SI:  Modalitatea Microsoft de a aduce Xbox Game Pass Ultimate pe iOS, fara sa adere la App Store

Deci gamerii nu vor fi fortati sa cumpere o consola, ci doar jocurile. Avand in vedere ca compania Microsoft din Statele Unite a dezvaluit ca nu a generat profituri din vanzarile consolelor sale, acest lucru pare logic.

Daca te-ai decis sa cumperi consola de jocuri portabila Steam Deck a Valve, s-ar putea sa fii interesat de faptul ca aceasta va putea rula prin streaming si productii de pe platforma Xbox.

CITESTE SI:  De ce Facebook si Google pot fi o amenintare pentru drepturile omului

Asta potrivit directorului Xbox, Phil Spencer, care a dezvaluit in weekend ca a putut transmite jocuri Xbox prin streaming de pe xCloud pe consola de jocuri a Valve.

Acest lucru e foarte interesant, pentru ca Valve Steam Deck a fost proiectata initial pentru ca gamerii sa joace productii de gaming din biblioteca lor Steam. Faptul ca va putea rula prin streaming si productii de pe platforma Xbox ii sporeste factorul de tentatie.

CITESTE SI:  Cum pot fi afectati dezvoltatorii independenti de ostilitatile dintre Epic Games si Apple

In prezent, Steam Deck nu e inca lansata, dar Valve o va lansa la sfarsitul acestui an. Asa ca, daca esti interesat de consola de jocuri portabila, o vei putea cumpara mai tarziu in acest an.

Ce parere ai despre asta? Crezi ca oamenii vor cumpara consola de jocuri portabila Steam Deck a Valve deoarece poate rula nu numai productii de gaming de pe Steam, ci si de pe platforma Xbox prin streaming?