fbpx

La ce a ajuns un streamer Twitch pentru a primi donatii

La ce a ajuns un streamer Twitch pentru a primi donatii

In lumea Twitch si a streaming-ului de gaming, streamerii tind sa exagereze pentru a castiga pe plan financiar si pentru a primi donatii, deseori prin cascadorii care imping limitele sigurantei. Unii vor sa atraga multa atentie si risca. Mai nou, pentru donatii, un streamer al platformei de streaming Twitch a dus lucrurile la un nou nivel.

Cu siguranta multi oameni au intalnit jocuri de carnaval in care o persoana sta pe un scaun sub un rezervor, iar alte persoane arunca mingi catre tinta si, daca tinta e atinsa, se elibereaza continutul rezervorului pe persoana de pe scaun.

CITESTE SI:  De ce un preot din Vatican lanseaza un server Minecraft

Este o distractie buna si inofensiva in schimbul banilor. Streamerul Twitch, TheSushiDragon, a incercat ceva similar in schimbul donatiilor.

Dar, in loc de rezervor, a ales sa puna la dispozitia urmaritorilor sai dispozitive de electrocutare. La fiecare donatie pe care streamerul o primeste, streamerul primeste in schimb si un soc electric.

CITESTE SI:  Ce performanta uriasa va avea viitoarea consola Xbox puternica a Microsoft

Ei bine, acest lucru poate parea o cascadorie extrema, dar trebuie mentionat ca dispozitivele de electrocutare folosite nu sunt periculoase. De fapt, acestea sunt de obicei folosite pentru a ameliora crampele musculare, iar in realitate individul nu e electrocutat in mod serios.

Cei care au incercat asa ceva pe pielea lor au descris o senzatie de intepatura. Dar e posibil ca in clipul video streamerul Twitch exagereaza pentru ca totul sa para mai grav decat este in realitate si pentru a primi mai multe donatii. Intre timp, clipul video a fost sters.

CITESTE SI:  Cercetatorii descopera ca pirateria online este mai populara ca oricand

Nu e clar daca insusi streamerul Twitch l-a sters sau daca a fost sters de Twitch pe motiv ca prezinta auto-vatamare. Nu e clar daca utilizatorul care dorea donatii va fi pedepsit de platforma de streaming Twitch pentru cascadoria sa, dar deocamdata canalul lui inca e activ si functioneaza. Dar fara clipul video cu pricina.