fbpx

Evenimentul de gaming ce nu va avea loc nici online

Evenimentul de gaming ce nu va avea loc nici onlin

O multime de evenimente au fost anulate in lume din cauza raspandirii coronavirusului Wuhan, chiar si evenimente de gaming. Organizatorii unui anumit event de gaming au dezvaluit ca nu doar eventul lor fizic de gaming a fost anulat, ci si varianta lui online. In schimb, organizatorii au propus altceva pentru expozanti.

Raspandirea virulenta a coronavirusului Wuhan a dus la anularea de eventuri in intreaga lume. Evenimentul de gaming E3 este unul dintre acestea.

CITESTE SI:  Coronavirusul Wuhan si 5G. Cum se ocupa YouTube de aceste clipuri video

Organizatia a dezvaluit ca nu va gazdui un event E3 fizic in acest an, din cauza riscului reprezentat de coronavirusul Wuhan. In schimb, organizatia a indicat ca ne putem astepta la un eveniment online.

Daca sperai sa aiba loc unul online, s-ar putea sa fii dezamagit sa afli ca, conform unei declaratii oferite pentru PC Gamer, organizatorii au confirmat ca nu vor gazdui unul online in locul celui fizic.

CITESTE SI:  Ce viitoare consola va putea rula jocuri Windows, spun surse

Cu toate acestea, organizatorii au spus ca vor lucra cu expozantii (companiile de jocuri) pentru a le permite sa promoveze si sa prezinte anunturi individuale.

Conform declaratiei: “Avand in vedere perturbarea provocata de pandemia de coronavirus Wuhan, nu vom prezenta un eveniment online E3 2020 in iunie. In schimb, vom lucra cu expozantii (companiile de gaming) pentru promovarea si prezentarea anunturilor lor individuale, inclusiv pe www.E3expo.com, in lunile urmatoare. Asteptam cu nerabdare sa reunim industria si comunitatea noastra in 2021 pentru a prezenta un event E3 reimaginat care va evidentia noi produse si care ne va incanta publicul”.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum e noul joc Angry Birds al companiei Rovio

Acestea fiind spuse, compania Microsoft din Statele Unite – care trebuia sa apara la E3 – a confirmat anterior ca va organiza un event Xbox online, in urma anularii evenimentului de gaming E3 2020 din cauza coronavirusului Wuhan.