fbpx

Ce spera Sony legat de Marvel

Ce spera Sony legat de Marvel

Companiile Sony si Marvel au colaborat recent la mai multe filme, iar cel mai nou proiect al lor este cel de-al treilea lungmetraj Spider-Man. Compania japoneza a spus ce spera aceasta legat de Marvel.

Pentru o scurta perioada de timp, Universul Cinematografic Marvel (MCU) parea ca e in dificultate. Asta pentru ca, din cauza incapacitatii de a negocia un acord, atat Sony cat si Marvel au anuntat ca nu vor mai colabora, ceea a insemnat ca cel de-al treilea film Spider-Man nu va fi parte din MCU.

CITESTE SI:  Cine ar putea juca in primul film filmat in spatiu

Totusi, neintelegerile s-au incheiat, de vreme ce ambele companii au ajuns intre timp la un nou acord pentru Spider-Man. Se spune ca asta se datoreaza actorului principal din Spider-Man, Tom Holland.

Acum se pare ca ambele companii se afla in relatii bune intre ele si, in timpul unei intalniri recente, directorul Tom Rothman de la Sony si-a exprimat interesul si speranta ca Sony si Marvel vor continua sa lucreze impreuna si dupa cel de-al treilea film Spider-Man.

CITESTE SI:  Mii de conturi compromise la acest nou serviciu de streaming

Tom Rothman a fost citat spunand: “Cred ca acesta a fost un castig clasic, pentru ambele parti. Eu cred ca a fost un castig pentru Sony, cred ca a fost un castig pentru Disney (care detine Marvel) si cred ca a fost un castig pentru fani”.

Acestea fiind spuse, nu este clar ce fel de nou film Sony/MCU ar putea urma dupa al treilea lungmetraj Spider-Man care este pregatit pentru o lansare in acest an.

CITESTE SI:  Cum a fost hackuit contul de Twitter al lui Elon Musk

Cu toate acestea, recent a aparut o noua stire care a dezvaluit ca Sony are un nou film Marvel stabilit pentru sfarsitul anului 2021. Avand in vedere ca filmele Spider-Man si Morbius au fost anuntate, multi sunt curiosi cu privire la ce film ar putea fi. Ce parere ai despre asta? Ce lungmetraj crezi ca vor lansa cele doua companii la sfarsitul anului 2021?