fbpx

Despre consola de jocuri Valve similara Nintendo Switch

Despre consola de jocuri Valve similara Nintendo Switch

O noua stire releva faptul ca Valve, compania de gaming din Statele Unite, s-ar putea sa lucreze la o noua consola de jocuri similara celei Nintendo Switch. Asta indica si niste cod nou in Steam.

Compania Valve din Statele Unite s-a concentrat de obicei pe jocuri video, dar compania americana si-a exprimat interesul si pentru console de jocuri in trecut.

Adica pentru Steam Machines care erau practic computere concentrate pe gaming. De atunci, nu prea au aparut noi astfel de lucruri. Dar o stire de ArsTechnica a dezvaluit interesul reinnoit al Valve.

CITESTE SI:  Un analist estimeaza ca consola de jocuri PlayStation 5 va fi lansata in anul 2019

Potrivit stirii, compania Valve din Statele Unite lucreaza la o consola de jocuri similara Nintendo Switch. Sursele publicatiei ArsTechnica indica faptul ca compania din Statele Unite lucreaza la acest dispozitiv gen Nintendo Switch de ceva timp si exista indicii care sustin acest lucru.

Asta pentru ca, recent, cea mai recenta versiune a Steam include un cod care indica aparitia unui nou echipament hardware. Acest lucru a fost descoperit de Pavel Djundik care a reperat referinte la ceva numit “SteamPal”.

CITESTE SI:  Ce performanta extraordinara are smartphone-ul LG V60 5G

Putem presupune ca acesta nu va fi numele real al consolei de jocuri – similare Nintendo Switch – a companiei din Statele Unite. Dar, conform stirii, acesta va fi un PC portabil all-in-one cu controale de gaming si cu ecran touchscreen.

Deci ar fi ceva similar cu Nintendo Switch. Cofondatorul companiei americane Valve, Gabe Newell, a dezvaluit aceasta initiativa a companiei mai devreme in aceasta luna.

CITESTE SI:  In ce tara cultiva Facebook autoritarismul, acuza unii

Conform acestuia, compania va anunta ceva nou mai tarziu in acest an. A trecut ceva timp de cand a aparut un nou echipament hardware de la Valve, asa ca noua stire e interesanta. Ce parere ai despre asta? Crezi ca aceasta consola de jocuri Valve va fi la nivelul Nintendo Switch?