fbpx

De ce copia fizica a jocului Overwatch pentru Nintendo Switch nu e chiar fizica

De ce copia fizica a jocului Overwatch pentru Nintendo Switch nu e chiar fizica

Daca intentionezi sa cumperi copia fizica a jocului video Overwatch pentru consola Nintendo Switch in aceasta saptamana (se lanseaza pe 15 octombrie), atunci ar trebui sa parcurgi aceasta stire. E o stire importanta pentru cei care vor sa intre in posesia copiei fizice a jocului companiei Blizzard.

La fel ca majoritatea consolelor de jocuri video, Nintendo Switch accepta copiile fizice si cele digitale ale jocurilor. Asta inseamna ca gamerii care prefera sa foloseasca cartuse au optiunea de a le cumpara, in timp ce gamerii care prefera exemplarele digitale le pot cumpara si descarca online.

CITESTE SI:  Ce aplicatie permite Apple pentru iPhone-uri, la cererea guvernului indian

Asa ca nu e surprinzator ca Overwatch al companiei Blizzard pentru Nintendo Switch vine si in forma fizica. Cu toate acestea, se pare ca nu e chiar o copie fizica.

Conform stirilor, desi poti cumpara o copie “fizica” a Overwatch pentru consola Nintendo Switch, ceea ce gasesti in cutie e de fapt un cod de download pentru Overwatch.

CITESTE SI:  Pentru ce brevete incalcate da BlackBerry in judecata compania Snap

Asta inseamna ca inca va fi nevoie sa descarci copia digitala a jocului dupa ce cumperi cutia de la magazinul fizic. Intr-un fel are logica, avand in vedere ca acesta e un joc online.

Se presupune ca gamerii au o conexiune la internet pentru a juca Overwatch, ceea ce inseamna ca gamerii au mijloacele pentru a-l descarca. Cu toate acestea, unii au indicat ca aceasta miscare duce la o mare risipa de plastic si de ambalaje.

CITESTE SI:  De ce Uber si-a schimbat logoul

In orice caz, daca ai de gand sa intri in posesia lui Overwatch pentru consola Nintendo Switch, atunci trebuie sa iei in considerare aceste informatii.

Poate ca ar fi mai bine sa cumperi direct copia digitala a jocului video. Overwatch pentru consola Nintendo Switch este in prezent stabilit pentru o lansare pe data de 15 octombrie, adica maine.