fbpx

De ce unii utilizatori Xiaomi primesc interdictie in jocul Pokemon GO

De ce unii utilizatori Xiaomi primesc interdictie in jocul Pokemon GO

Impunerea de interdictii asupra utilizatorilor problematici in jocurile si serviciile online nu este ceva nou. Conturile sunt deseori suspendate pentru incalcarea regulilor, sau pentru trisat. Un grup de jucatori Pokemon GO cred ca acestia au primit interdictie in acest joc dintr-un motiv mai neobisnuit – folosirea unui smartphone Xiaomi.

Trisatul este condamnat de majoritatea dezvoltatorilor de jocuri video, iar in ultimii ani, multi dintre ei au luat masuri dure pentru trisori, punandu-le interdictii si blocandu-le accesul la jocuri.

CITESTE SI:  Twitter a avut in sfarsit profit dupa 12 ani

Cu toate acestea, se pare ca dorinta companiei Niantic (dezvoltatorul Pokemon GO) de a scapa de trisori a afectat din greseala jucatori nevinovati. Conform unei postari de pe Reddit, mai multi utilizatori de smartphone-uri Xiaomi au primit interdictie de a juca Pokemon GO pe smartphone-urile lor.

Se spune ca acesti proprietari de smartphone-uri Xiaomi au observat notificari care ii informeaza ca conturile lor Pokemon GO au fost suspendate pentru incalcarea termenilor si conditiilor jocului si ca s-a detectat ca acesti utilizatori au rulat software modificat sau software tert neautorizat.

CITESTE SI:  La ce va fi util senzorul LiDAR pentru smartphone-ul iPhone 12 al Apple

Desi acestea sunt motivele pentru care utilizatorii primesc in general interdictie in jocuri, destul de multi utilizatori de smartphone-uri Xiaomi spun ca interdictia in Pokemon GO pe care au primit-o este una nedreapta si ca sunt nevinovati.

Conform unui utilizator, “Am primit doua strike-uri in septembrie unul dupa altul, fara niciun motiv anume. Singura explicatie la care ma pot gandi e ca exista o problema tehnica cu jocul Pokemon GO pe smartphone-ul Xiaomi Redmi 5”.

CITESTE SI:  Pokemon GO a fost interzis in Iran din cauza unor ingrijorari in ceea ce priveste securitatea

Altii au speculat ca motivul interdictiilor ar putea fi o aplicatie de sistem instalata pe smartphone-urile Xiaomi care este identificata in mod gresit ca fiind un soft pentru trisat.

Un utilizator Xiaomi indica faptul ca aplicatia Appbooster din MIUI 10 ar putea fi de vina. Niantic inca nu a raspuns la aceste afirmatii, dar poate ca situatia va fi rezolvata in curand.