fbpx

Ce fond de premiere va avea campionatul eSports VR al HP si Virtuix

Ce fond de premiere va avea campionatul eSports VR al HP si Virtuix

Virtuix si HP s-au alaturat pentru a pune in scena un campionat eSports in VR, cu atractiile VR Omni Arena. Omniverse VR Arena este cea mai recenta versiune a experientei Omni a Virtuix si le permite jucatorilor sa alerge in realitate virtuala cu o libertate 360 de grade, ceea ce contribuie la o competitie VR completa.

Fondul de premiere al campionatului e de 100.000 de dolari. Desi pare putin, e chiar foarte bine pentru un concurs eSports bazat pe realitate virtuala. Pe langa premiile monetare, echipele castigatoare vor primi si casci de realitate virtuala de la HP. “Concursurile noastre eSports din 2019 au depasit toate asteptarile”, spune CEO-ul Virtuix.

CITESTE SI:  Cu ce alt sistem de operare ar putea inlocui Android compania Google

Campionatele eSports castiga teren pe tot globul. Nu se limiteaza doar la jocurile de succes pentru PC, cum ar fi CS:GO, Fortnite, Rainbow Six Siege si altele.

Acum e vorba si despre jocurile mobile. Cu alte cuvinte, indiferent care este platforma, scena competitiva de gaming (in general) se imbunatateste foarte mult.

CITESTE SI:  Cum e casca VR HTC Vive Focus Plus si ce pret are

Acum, HP si Virtuix au format un parteneriat pentru a sponsoriza un campionat eSports de VR (realitate virtuala), cu un fond de premiere de 100.000 de dolari.

Pentru un eveniment competitiv bazat pe realitate virtuala, acesta e un fond de premiere foarte bun pentru inceput. In caz ca te intrebai, Omni Arena va fi folosita pentru campionatul dezvoltat de Virtuix Inc.

Este oferita o experienta libera in timp ce jucatorii joaca un joc VR. S-ar putea sa nu fie cea mai comuna experienta de realitate virtuala pe care o poti gasi in alte parti, asa ca este cu siguranta interesant de vazut cererea pentru un campionat eSports de la HP si Virtuix bazat pe realitate virtuala.

CITESTE SI:  Motivul pentru care LG lanseaza platforma webOS Open Source Edition

Aceste experiente VR bazate pe miscare vor oferi o experienta distractiva atat pentru jucatorii eSports cat si pentru spectatorii de la campionatul HP si Virtuix. Ce crezi despre asta?