De ce unii nu puteau juca Fortnite Android beta chiar daca a ajuns pe dispozitivele non-Samsung

De ce unii nu puteau juca Fortnite Android beta chiar daca a ajuns pe dispozitivele non-Samsung

Jocul Fortnite beta a ajuns pe Android acum ceva vreme, dar s-a stabilit sa fie o exclusivitate Samsung timp de cateva zile. Aceasta perioada s-a incheiat acum, iar aplicatia ruleaza acum pe dispozitive non-Samsung, dar exista un avertisment: Nu il puteai juca daca nu primeai o invitatie.

Multi au asteptat ca jocul Fortnite beta pentru Android sa ajunga pe dispozitivele non-Samsung. Portarea Android a jocului popular a fost lansata exclusiv pentru smartphone-urile Samsung timp de cateva zile, dupa anuntarea lui Galaxy Note 9 de pe 9 august.

Versiunea beta a Fortnite este acum disponibila si pentru dispozitivele altor producatori, dar exista un avertisment. Epic Games a confirmat anterior ca nu va distribui jucul prin Google Play Store.

CITESTE SI:  Samsung cauta o solutie la problema lui Galaxy S6 cu administrarea RAM-ului

Utilizatorii Android vor trebui se descarce aplicatia de instalare a Fornite de pe site-ul Epic Games, iar apoi sa descarce jocul pe dispozitivele lor.

Initial, nu a fost posibil sa descarcati jocul Android beta prin acea aplicatie de instalare pe dispozitive non-Samsung. Epic Games a efectuat acum o modificare de server care permite utilizatorilor de dispozitive non-Samsung sa descarce Fortnite beta pe dispozitivele lor prin aplicatia de instalare.

Si iata avertismentul: daca contul folosit pentru a va conecta la Fortnite pe dispozitiv nu a fost acceptat in beta, nu era posibil sa jucati jocul companiei Epic Games.

CITESTE SI:  De ce parintii angajeaza profesori Fortnite pentru odraslele lor

Daca un utilizator non-Samsung nu primea cumva o invitatie, acesta nu poate juca jocul Fortnite pentru Android, chiar daca il putea instala. Utilizatorii aveau optiunea de a se alatura unei liste de asteptare, in schimb.

Compania Epic Games va controla probabil ritmul in care permite noi testeri beta pentru Fortnite Android, pentru a gestiona incarcarea serverului si pentru a preveni blocarea acestuia, lucruri care ar strica distractia pentru toata lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *