fbpx

De ce un preot din Vatican lanseaza un server Minecraft

De ce un preot din Vatican lanseaza un server Minecraft

Un preot iezuit intentioneaza sa lanseze oficial un server Vatican Minecraft. Robert Ballecer, preotul care a studiat anterior inginerie in Silicon Valley, doreste lansarea acestui server din Vatican pentru jocul Minecraft.

Din cauza faptului ca multe jocuri sunt create cu capabilitate multiplayer, asta inseamna ca exista si o crestere a comunitatilor online, ceea ce a dus si la aparitia unor comunitati toxice.

Cu toate acestea, in incercarea de a crea un mediu mai putin toxic pentru gameri, un preot din Vatican pe nume Robert Ballecer a decis sa creeze serverul Minecraft al Vaticanului cu care spera sa favorizeze o comunitate mai putin toxica.

CITESTE SI:  Cine zice ca PS4 e cea mai buna consola pentru Fortnite

Ideea acestui server Vatican Minecraft pentru jocuri este ca va fi un mediu in care jucatorii vor putea sa se exprime liber si in care isi vor putea prezenta creativitatea, dar si sa construiasca relatii intre ei.

Vorbind pentru Rome Reports, preotul iezuit Ballecer care lanseaza serverul de jocuri Minecraft a spus: “Nu este vorba despre tehnologie, nu e vorba nici macar despre jocuri. Este vorba despre a-i uni pe oameni care s-ar putea sa-si aduca relatiile in viata reala”.

CITESTE SI:  Cu ce extensie Google Chrome poti crea linkuri catre extrase evidentiate intr-o pagina web

Acesta a adaugat ca a existat o oarecare rezistenta la inceput fata de serverul Vatican Minecraft de joc, in principal din cauza faptului ca e preot. “La inceput, erau o multime de oameni care ezitau. Pentru ca il vezi pe acest om cu guler vorbind despre cele mai noi produse de la Google sau despre modul in care fibra optica e intinsa peste Atlantic. Iar ei nu inteleg si spun: ‘un moment, aceste doua lucruri nu se potrivesc’. Dar dupa un timp, acestia au spus: ‘Bine, el stie despre ce vorbeste, doar ca se intampla sa fie preot’. Si in cele din urma de asta doream sa ma ocup”.

CITESTE SI:  Cum se doreste sa se detecteze coronavirusul Wuhan la jucatorii de baschet ai NBA

Serverul Vatican Minecraft pentru jocuri al preotului iezuit este in prezent in testare. Cine e interesat sa il incerce poate accesa acest site web pentru detalii.

Facebook