fbpx

De ce o consola Nintendo Switch va avea un ambalaj diferit

De ce o consola Nintendo Switch va avea un ambalaj diferit

In trecut, compania Nintendo (care vinde acum consola de jocuri Switch) era cunoscuta pentru faptul ca realiza modificari produselor sale fara a oferi prea multe clarificari. De exemplu, exista mai multe versiuni ale Pro Controller.

De cand compania a anuntat ca va lansa o noua consola Nintendo Switch cu autonomie imbunatatita, a aparut o intrebare. Cum vor putea sti gamerii daca cumpara versiunea noua sau cea veche?

Luna trecuta, compania a anuntat oficial ca va lansa o noua consola Nintendo Switch. Noua versiune este identica cu actualul model, principala diferenta fiind ca va veni cu o baterie mai mare, ceea ce ar trebui sa permita gamerilor sa se joace mai mult timp in timp ce se afla in miscare.

CITESTE SI:  O platforma de comert electronic din China scoate la licitatie doua avioane Boeing 747

Cu toate acestea, avand in vedere ca nu exista nicio diferenta estetica, cum ar sti gamerii ce versiune Switch cumpara? Pentru inceput, va exista un cod de bare care va diferentia consola de jocuri anterioara de cea noua.

Dar, ca sa fie mai clar, compania Nintendo a confirmat ca noua consola de jocuri va veni cu un ambalaj nou pentru ca lucrurile sa fie mai evidente. Conform companiei japoneze care a emis o declaratie pentru iMoore: “Modelul nou al consolei de jocuri Nintendo Switch are acelasi aspect ca originalul, dar are o autonomie mai indelungata a bateriei. De asemenea, ambalajul pentru noul Nintendo Switch a primit un nou aspect. Clientii ar trebui sa inceapa sa vada noul ambalaj pe rafturile magazinelor pe la mijlocul lunii august, dar momentul va varia in functie de magazine si de locatii”.

CITESTE SI:  Motivul posibil pentru care Twitch a fost blocat in China
CITESTE SI:  Cum arata consola de jocuri Nintendo Switch cu Windows 10

Nu se stie cum va arata noul ambalaj, dar unii spera ca va fi suficient de diferit pentru ca gamerii sa nu fie derutati cu privire la modelul pe care il cumpara. Noua consola de jocuri Nintendo Switch nu este inca disponibila pentru cumparare, dar ar trebui sa fie destul de curand.

Sursa imagine: Flickr.com

Facebook