fbpx

De ce Nintendo vrea deja sa lanseze o noua consola Switch Lite

De ce Nintendo vrea deja sa lanseze o noua consola Switch Lite

Consola de jocuri Switch Lite a companiei Nintendo din Japonia nu a fost lansata nici macar de doua saptamani, ca deja compania lucreaza la o noua versiune a acelui dispozitiv.

Noi documente depuse la Comisia Federala de Comunicatii (FCC) din Statele Unite indica faptul ca gigantul japonez de gaming are de gand sa lanseze o noua versiune a consolei Nintendo Switch Lite. Motivul e repararea defectului controlerelor acestui dispozitiv.

In ciuda faptului ca consola aceasta a Nintendo e destul de noua, au inceput sa apara stiri conform carora unii proprietari semnaleaza ca controlerele lor sunt defecte.

CITESTE SI:  In ce numar urias de exemplare s-a vandut jocul Minecraft la nivel global

In caz ca nu ati aflat pana acum, defectul consolei de jocuri pare sa implice faptul ca sistemul crede ca controlerul se misca chiar daca utilizatorul nu il atinge.

Acest lucru poate fi enervant mai ales atunci cand joci anumite jocuri, deoarece inseamna ca produci in joc miscari pe care nu intentionai sa le produci.

Cu toate acestea, se pare ca Nintendo ar putea lucra deja la o solutie pentru defectul controlerelor. Conform unor informatii FCC recente, se pare ca Nintendo ar putea avea o versiune actualizata a consolei de jocuri in lucru, dispozitiv care poarta codul de identificare BKEHDH002.

CITESTE SI:  Ce aplicatie Google e compatibila acum cu smartphone-urile pliabile

Asta spre deosebire de Switch Lite original care are codul de identificare BKEHDH001. Acest lucru indica faptul ca aceasta nu va fi o actualizare majora la hardware-ul consolei de jocuri Switch Lite a Nintendo.

Desi nu s-a specificat care vor fi schimbarile, s-a indicat ca ar putea fi reparat defectul controlerelor, desi unii se intreaba de ce nu a fost reparat pentru Nintendo Switch Lite inca de la inceput.

CITESTE SI:  Finala sezonului 7 al serialului Urzeala Tronurilor doboara recorduri

O demontare de catre YouTuber-ul Spawn Wave a aratat ca controlerele folosite in consola de jocuri Switch Lite sunt similare cu Joy-Cons care aveau acelasi defect, ceea ce indica faptul ca defectul e destul de vechi.

Nintendo se confrunta in prezent cu un proces multiplu din cauza defectului controlerelor Joy-Cons de pe consola de jocuri Switch, iar Lite a fost inclusa ulterior in darea in judecata.