De ce Epic Games da in judecata un YouTuber

De ce Epic Games da in judecata un YouTuber

Nimanui nu-i plac cei care incalca regulile, pentru ca acestia distrug jocurile. Acestia ii determina pe jucatorii cinstiti sa plece, ceea ce poate afecta vanzarile unui joc si sa-i diminueze legitimitatea.

E destul de grav, mai ales daca dezvoltatorii si editorii incearca sa pozititioneze jocul in cadrul eSports. Compania Epic Games a vanat trisori ai jocului Fortnite si se pare ca eforturile sale nu se reduc.

Intr-o stire de TorrentFreak, aflam ca Epic Games a dat in judecata un YouTuber pe nume Golden Modz pentru vanzarea de trisari pentru jocul Fortnite.

Reclamatia companiei Epic Games – care da in judecata YouTuber-ul Golden Modz – este in felul urmator, “Aceasta este o incalcare a drepturilor de autor, o incalcare a contractului si un caz de interferenta. Paratii au incalcat drepturile de autor ale Epic Games, prin injectarea de software de trisari neautorizat in codul protejat prin copyright al jocului Fortnite popular al Epic Games”.

CITESTE SI:  Ce suma de bani uriasa a generat jocul Fortnite doar din achizitii

Pentru cei care nu stiu, canalul YouTuber-ului Golden Modz dat in judecata contine clipuri video cu trisari pentru jocuri ca GTA 5 si Fortnite. Acele trisari erau vandute printr-un site separat la care Golden Modz se refera cu sintagma “puteri magice”.

Epic Games adauga, “In unele dintre clipurile video ale YouTuber-ului Golden Modz dat in judecata, paratii se joaca (uneori impreuna) in duouri si echipe si glumesc ca softurile de trisare le dau utilizatorilor puteri magice, permitandu-le sa comita abuz in Fortnite prin uciderea a zeci de alti jucatori si castigand jocul pe nedrept”.

CITESTE SI:  Pentru ce a oferit Amazon 3 dolari clientilor sai

Epic Games nu este singura companie care combate trisarile, avand in vedere ca si altele au luat masuri legale pentru a descoperi trisorii si pe cei care vand trisarile.

Companii precum Blizzard au eliminat cu succes boti. De asemenea, creatorii jocului PUBG au vanat trisorii si hackerii, iar mai recent au implementat blocarea de regiune ca o modalitate de a tine trisorii departe de jucatorii obisnuiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *