fbpx
De ce e unica consola portabila de jocuri SMACH Z

De ce e unica consola portabila de jocuri SMACH Z

SMACH Z, o consola de jocuri portabila, va intra in productia in masa la inceputul anului 2019, lucru care a fost anuntat prin intermediul unui comunicat de presa.

Aceasta consola portabila de jocuri a avut doua campanii de strangere de fonduri in 2016. Una pe Indiegogo care a adunat 747.512 de dolari si una pe Kickstarter care a strans inca 474.530 de dolari.

Cand vine vorba despre gaming-ul portabil, Nintendo are o cota de piata destul de mare cu consola de jocuri 3DS, desi smartphone-urile sunt la fel de bune pentru gaming in miscare.

CITESTE SI:  De ce India le-a interzis companiilor de comert electronic sa-si vanda propriile produse

Cu toate acestea, in 2019, am putea avea o noua consola de jocuri portabila care se numeste SMACH Z si care este programata pentru a intra in productie la inceputul anului viitor.

Pentru cei care afla de SMACH Z pentru prima data, acest dispozitiv exista de cativa ani. Dar a existat in principal in campaniile de strangere de fonduri prin care creatorii sai au incercat sa stranga bani pentru dezvoltarea si productia sa.

CITESTE SI:  VIDEO: iPhone 7 se indoaie sau nu la fel de usor ca iPhone-urile precedente?

Pana in prezent, campaniile s-au dovedit extrem de reusite. Potrivit creatorilor sai, consola portabila de jocuri SMACH Z va intra in productie in primul trimestru al anului 2019.

Ceea ce determina ca SMACH Z sa fie unica este faptul ca va fi propulsata de un procesor AMD Ryzen Embedded si de un procesor grafic Radeon Vega 8. Inseamna ca aceasta consola portabila de jocuri va fi foarte puternica.

Avem in vedere RAM DDR4 dual-channel de 8GB+8GB, un spatiu de stocare de 256GB si un display Full HD de 6 inci. Din pacate, dispozitivul SMACH Z nu va fi ieftin, pentru ca va avea un pret de peste 1000 de dolari.

CITESTE SI:  Cat costa abonamentele Facebook si ce procent va merge la companie

Dar avand in vedere cat de puternica este, consola portabila de jocuri SMACH Z probabil isi merita banii. Acestea fiind spuse, nu s-a spus cand va fi lansat dispozitivul pentru publicul larg, dar avand in vedere ca productia incepe la inceputul anului viitor, probabil ca se va lansa in acelasi an.