fbpx
De ce consola de jocuri Nintendo Switch OLED va fi vanduta cu un strat de siguranta preinstalat pe ecran

De ce consola de jocuri Nintendo Switch OLED va fi vanduta cu un strat de siguranta preinstalat pe ecran

Conform companiei Nintendo din Japonia, noua consola de jocuri Switch cu ecran OLED va fi vanduta cu un strat de siguranta preinstalat pe ecran, ceva ce modelelor mai vechi le lipseste. Exista un motiv pentru care noua consola de jocuri OLED va include acea folie.

Daca te-ai hotarat sa cumpari noua consola OLED Nintendo Switch, vei fi incantat de faptul ca compania Nintendo din Japonia a preinstalat un strat de siguranta pentru display.

CITESTE SI:  In ce forma soseste Google Stadia oficial pe iOS

Desi acea folie e discreta, sa nu fi tentat sa-l inlaturi chiar daca prezenta acestuia devine deranjanta. Chiar compania Nintendo din Japonia ii sfatuieste acest lucru pe utilizatori in manualul lui Switch cu ecran OLED.

Stratul de siguranta al ecranului e menit sa asigure integritatea fizica a ecranului pentru ca, spre deosebire de console de jocuri Switch mai vechi care folosesc un display  din plastic, displayul consolei OLED Switch e unul din sticla, iar stratul de siguranta e util in cazul unor situatii.

CITESTE SI:  Aceasta aplicatie de muzica nu se lanseaza pe consola de jocuri Nintendo Switch

Acest lucru le permite utilizatorilor sa economiseasca bani, pentru ca nu vor mai fi nevoiti sa cumpere o folie pentru ecran, dar cei care doresc sa instaleze propria folie din orice motive, o pot instala pe cel existent.

Conform unei declaratii a companiei Nintendo din Japonia pentru The Verge, instalarea propriului strat peste cel existent e posibila, iar cele doua nu vor interfera intre ele.

CITESTE SI:  Bisnitarii care au obtinut 2000 de noi console de jocuri PS5

De fapt, Nintendo vinde propriul sa folie pentru consola de jocuri OLED Switch, dar se vinde la un pret de 20 de dolari, fiind mai scump decat alternativele terte.

Ce crezi despre asta? Vei cumpara noua consola de jocuri Nintendo Switch cu ecran OLED si cu strat de siguranta preinstalat? Vei inlatura acea folie, nu o vei inlatura, sau vei instala un strat suplimentar pe cel existent?