fbpx

De ce aplicatia Facebook Gaming pentru iOS e inferioara in comparatie cu varianta Android

De ce aplicatia Facebook Gaming pentru iOS e inferioara in comparatie cu varianta Android

Aplicatia Facebook Gaming a fost lansata acum cateva luni pe Android, iar recent a fost lansata si pentru dispozitivele iOS. Cu toate acestea, varianta pentru iOS va oferi o experienta inferioara in comparatie cu varianta pentru Android.

Mai devreme in acest an, FB a anuntat o noua aplicatie, Facebook Gaming. Aceasta se bazeaza practic pe versiunea mobila a Facebook Gaming pe web si este caminul streamingului de jocuri.

De asemenea, le ofera gamerilor acces la anumite jocuri bazate pe FB, totul de pe telefonul lor. Aceasta a fost intre timp lansata pe dispozitivele Apple, la cateva luni dupa ce a sosit pe Android.

CITESTE SI:  Motivul bizar pentru care un individ a efectuat 6000 de robo-apeluri

Din pacate, varianta iOS a Facebook Gaming a venit fara anumite lucruri, de exemplu fara vreun joc. Asta inseamna ca singurul lucru de care aplicatia iOS e capabila acum este sa le permita utilizatorilor sa urmareasca livestream-uri cu jocuri, ceea ce ii reduce o parte din utilitate. Pe Android nu exista acest compromis.

CITESTE SI:  De ce viteza LTE uriasa este capabil iPhone Xs

Intr-o declaratie oferita de Sheryl Sandberg, directorul de operatiuni al Facebook: “Din pacate, a trebuit sa eliminam in intregime jocurile, pentru a obtine aprobarea Apple pentru Facebook Gaming, ceea ce inseamna ca utilizatorii iOS vor avea o experienta inferioara in comparatie cu utilizatorii Android”.

Pentru cei care se intreaba de ce functia de gaming nu face parte din varianta Facebook Gaming pentru iOS, motivul e faptul ca Apple in general nu permite aplicatiilor sa integreze alte aplicatii.

CITESTE SI:  De ce Google News s-ar putea inchide in UE

Compania Apple a explicat recent ca, permitand aplicatiilor sa integreze altele, acest lucru ar impiedica Apple sa analizeze acele aplicatii si astfel nu ar permite utilizatorilor Apple sa aiba o experienta uniforma.

De asemenea, acesta e motivul pentru care, in viitorul apropiat, nu ar trebui sa ne asteptam sa apara servicii de streaming precum Stadia pe dispozitivele iOS ale Apple.