fbpx

De ce Amazon a renuntat la jocul Lord of the Rings

De ce Amazon a renuntat la jocul Lord of the Rings

Compania Amazon din Statele Unite a renuntat la dezvoltarea jocului Lord of the Rings pe care il dezvolta impreuna cu o anumita companie. Amazon a dezvaluit care este motivul acestei decizii.

Un nou joc video Amazon a fost anulat. Compania din Statele Unite a dezvaluit pentru publicatia Bloomberg din SUA ca a anulat Lord of the Rings pe care il dezvolta impreuna cu compania Leyou din China.

Conform companiei din Statele Unite, a anulat jocul pentru ca Amazon nu si-a putut asigura termenii pentru dezvoltarea productiei de gaming.

CITESTE SI:  Ce zice Bethesda despre jocul Elder Scrolls 6 care poate fi jucat timp de cel putin 10 ani

Asta pentru ca, conform unor surse, cumpararea companiei Leyou de catre Tencent a condus la un ligiu de contract care, in cele din urma, a dus la anularea proiectului.

Anularea este cea mai recenta stire negativa pentru Amazon, companie care nu prea a avut succes in dezvoltarea productiilor de gaming. Compania a anulat Breakaway in 2018 dupa o lipsa de progres si a renuntat la Crucible din cauza feedback-ului nefavorabil in timpul testarii.

CITESTE SI:  Consola de jocuri Nintendo Switch este acum compatibila cu Unreal Engine 4 - Vor urma jocuri cu o grafica uimitoare

De asemenea, New World s-a confruntat cu intarzieri si s-ar putea sa nu se lanseze pana la sfarsitul lunii august. Desi Amazon nu a renuntat la jocurile video, e clar ca nu s-a descurcat in acest domeniu.

Dar compania din Statele Unite isi concentreaza majoritatea sperantelor pe serialul sau Lord of the Rings pe care il va lansa pe Prime Video.

CITESTE SI:  Modul in care Google va aduce Chrome OS si pe alte dispozitive

Acea productie de gaming ar fi fost o completare interesanta pentru serial, dar probabil ca jocul ar fi generat mai putini bani. Acest lucru e dezamagitor pentru fani.

Desi nu ar fi singurul joc Lord of the Rings, influenta companiei Amazon si serialul sau ar fi putut stimula jocul. Ce parere ai? Esti dezamagit pentru ca compania americana nu va mai lansa productia de gaming?