fbpx

De ce actorul Alfonso Ribeiro da in judecata Epic Games din cauza Fortnite

De ce actorul Alfonso Ribeiro da in judecata Epic Games din cauza Fortnite

Actorul Alfonso Ribeiro – care a interpretat rolul lui Carlton Banks intr-un sitcom din anii ’90 – este cea mai recenta persoana care da in judecata compania Epic Games care dezvolta jocul Fortnite.

Aceasta dare in judecata din partea lui Alfonso Ribeiro este rezultatul faptului ca compania Epic Games a folosit “Dansul Carlton” in Fortnite. Dansul din joc a fost imediat recunoscut de comunitate ca fiind “Dansul Carlton” pe care actorul Alfonso Ribeiro l-a popularizat.

Epic Games a avut ideea potrivita atunci cand a prezentat miscarile de dans in jocul Fortnite. A fost o idee buna sa foloseasca miscari de dans contemporan, mai ales ca unele dintre aceste miscari au devenit virale in trecut.

CITESTE SI:  De ce un baiat a avut sansa de a juca Fallout 76 al Bethesda mai devreme

Din pacate, se pare ca decizia companiei Epic Games de a folosi aceste miscari a venit fara permisiunea creatorilor acelor miscari de dans. Anterior, s-a spus ca raperul 2 Milly a dat in judecata jocul Fortnite pentru ca i-a furat miscarea de dans.

Actorul Donald Faison si-a exprimat de asemenea nemultumirea pentru faptul ca Epic Games i-a folosit dansul “Poison” in jocul Fortnite. Iar acum se pare ca actorul Alfonso Ribeiro, cunoscut pentru rolul lui Carlton Banks din “The Fresh Prince of Bel-Air”, a dat in judecata Epic pentru “Dansul Carlton”.

CITESTE SI:  Cat valoreaza acum compania Niantic din spatele jocului Pokemon GO

Dupa cum subliniaza Polygon, este greu de negat pentru Epic Games ca aceasta miscare de dans din joc a fost inspirata de la “Dansul Carlton” al actorului. Ceea ce este interesant este faptul ca darea in judecata din partea actorului Alfonso Ribeiro este efectuata de aceeasi firma de avocatura care se ocupa si de procesul lui 2 Milly.

CITESTE SI:  Pentru ce da o femeie in judecata Facebook

Darea in judecata din partea actorului Alfonso Ribeiro pretinde ca Epic Games “exploateaza talentul afro-american in special in Fortnite prin copierea dansurilor si a miscarilor”. Compania care dezvolta jocul Fortnite nu a comentat in mod oficial aceste dari in judecata, cu exceptia faptului ca nu comenteaza litigiile in curs.