fbpx

De ce acesti membri ai unui grup de jocuri au fost arestati

De ce acesti membri ai unui grup de jocuri au fost arestati

Autoritatile din SUA au anuntat ca au arestat doi membri ai unui grup. Cei doi membri ai acelui grup se confrunta cu o serie de acuzatii. Grupul despre care e vorba este implicat in jocurile pentru consolele de jocuri, dar nu intr-o forma legala, ci intr-o forma ilegala. Un proces asupra acestui grup a fost intentat chiar de Nintendo.

Doi membri ai Team Xecuter, un grup care dezvolta si vinde dispozitive care permit oamenilor sa joace pe consola de jocuri Nintendo Switch jocuri piratate, au fost arestati in SUA.

CITESTE SI:  Jocul Solitaire revine in Windows 10

Vineri, Departamentul Justitiei din SUA a declarat ca Max Louarn (un cetatean francez) si Gary Bowser (un canadian), au fost arestati in septembrie.

Cei doi membri arestati ai Team Xecuter se confrunta cu 11 acuzatii cu privire la activitatile lor la Team Xecuter. De asemenea, Departamentul de Justitie l-a mai acuzat si pe Yuanning Chen, un individ din Shenzhen, China.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce joc cunoscut al Microsoft se va lansa pe iOS si Android

Louarn si Bowser erau liderii de la Team Xecuter, potrivit Departamentului de Justitie din SUA. Team Xecuter a intrat in lumina reflectoarelor mai devreme in aceasta saptamana, cand UberChips, un site web care vindea dispozitivele grupului, a fost de acord sa plateasca 2 milioane de dolari companiei Nintendo din Japonia.

Compania Nintendo are si un proces impotriva Team Xecuter. Potrivit Departamentului de Justitie din SUA, Team Xecuter includea in jur de 12 membri, inclusiv persoane care sunt specializate in gasirea de exploituri in consolele de jocuri.

CITESTE SI:  Pretul cardului SSD de 500GB pentru consola de jocuri PS5 a Sony

Printre alte sisteme, membrii grupului au vizat consolele de jocuri Switch, 3DS si NES Classic. Ce parere ai despre noua stire? Crezi ca membrii Team Xecuter vor oferi companiei Nintendo din Japonia bani, cum a oferit UberChips, pentru a solutiona procesul asupra sa intentat de compania japoneza de jocuri? Si crezi ca acea suma va depasi 2 milioane de dolari?